PROSZĘ O POMOC I RADY KOTKA ZOSTAWIŁA MAŁE .!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 08, 2014 20:09 Re: walka o zycie kota !

ask rozumiem , ale chodzi mi o to ze moze ktos mial podobne przypadki , ale juz nic sie nie dzieje kotek czuje sie swietnie , jeszcze bardziej jest peni zycia niz wczesniej , chcialam udac sie do weterynarza ale zobaczyłam ze kotek zaczął miauczeć i się bawic

KASIEK12345

Od: Sob sie 16, 2014 21:19

Post » Pon wrz 08, 2014 22:05 Re: walka o zycie kota !

KASIEK12345 pisze:Chowam te kotki co pisalam o nich w ostatnim poscie , jeden z nich dostał biegunki ( dodam że maja ok 6/7 tyg.) proszę jak mu uratować życie , ciężko oddycha . niechce zeby cierpiał , chce zeby żył . BŁAGAM o natychmiastową pomoc , co mam robic ? każda sekunda się liczy .

Kilka godzin i cud nastąpił?
Próbujesz oszukiwać samą siebie czy nas?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 09, 2014 6:33 Re: walka o zycie kota !

po cholere taki szum robisz?
Lepiej uważaj na małe.Nie ma cudownego ozdrowienia.
Jeśli faktycznie "ozdrowiały".
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 10, 2014 15:17 Re: PROSZĘ O POMOC I RADY KOTKA ZOSTAWIŁA MAŁE .!

Spokojnie, mam nadzieje ze biegunka to byl jednorazowy "wylew" (obym sie nie mylila), dyszenie, bo gorac i za duzo wariowal.
Co jedza koteczki? takie maluchy to wielka nerwowka, trzeba CALY CZAS pilnowac, a i dobrze by bylo gdybys u ZAUFANEGO weterynarza miala "specjalne miesjce", wiesz, moze da ci swoja komorke, zebys mogla zadzwonic o kazdej porze dnia i nocy? moze poszukac weta calodobowego? Poczytaj o pielegnacji maluszkow, o niepokojacych objawach itd. w razie jakichkolwiek watpliwosci lec od razu do weterynarza, nie na Miau, bo wirtualne podpowiedzi to jednak moze byc za malo, powodzenia!!!! :ok:

czarnykapturek

Od: Pt wrz 21, 2012 18:54

Post » Śro wrz 10, 2014 17:18 Re: walka o zycie kota !

KASIEK12345 pisze:walka o zycie kota! proszę jak mu uratować życie , ciężko oddycha . niechce zeby cierpiał , chce zeby żył . BŁAGAM o natychmiastową pomoc , co mam robic ? każda sekunda się liczy .

Chciałabym mieć jasność sytuacji, dlatego proszę powiedź czy Ty jesteś osobą dorosłą?

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

[poprzednia]