Ja członka tasiemca nie widziałam tylko to był kawałeczek i taka długość jak ta moneta na zdjęciu.
Coś podobnego do tego:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:Zdjęcie z netu
anna84 pisze:Już pytałam, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Jak wyżej: Zastanawiam się kiedy zniknie całkiem ta trzecia powieka?
Jak to było w przypadku waszych kotów?
anna84 pisze:Jak to było w przypadku waszych kotów?
Arcana pisze:anna84 pisze:Jak to było w przypadku waszych kotów?
W przypadku moich kotow weterynarz, widząc trzecią powiekę, bada kota, bo po to niosę kota do weterynarza.
Z trzecią powieką miałam do czynienia w przypadku wirusówek u kotów. Nawet bylo tak, ze mały kociak po wyleczeniu wirusówki i wybiciu kokcydiów wygladal ok, trzecia powieka zniknela, a pozniej okazalo sie, ze ciagle ma tasiemca, ktorego badanie parazytologiczne nie wykrylo. Zamiast zgadywać trzeba zbadac kota.
anna84 pisze:W poniedziałek mam jechać z kotem na drugi zastrzyk, wtedy powiem wetce żeby kota zbadała i zmierzała mu gorączkę. Kot ma cały czas widoczną trzecią powiekę. Może już mniej niż na początku, ale cały czas ją widać. Poza tym ma luźne kupki. Innych objawów nie widzę a apetyt kot ma dobry.
Tylko te oczka mnie martwią... Chyba za bardzo się przejmuję tym wszystkim bo po nocach spać nie mogę, budzę się w nocy i jeszcze mi się głupoty śnią.
Wetka na pierwszej wizycie zaproponowała żeby kotu zrobić test na białaczkę. Dlatego zapraszam na bazarek:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości