Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tora1 pisze:informacje jakie uzyskałam bezpośrednio od właścicielki - (p. Mira 603-347-220)
" KASIA nie miała testów FIV/Felv,
jest niesterylizowana,
łagodna przyjazna, szuka kociego przyjaciela,
psów się boi,
dostała blokadę na ruję "
KASIA jest koteczką sparaliżowaną po postrzale w kręgosłup (jakiś czas temu),
mieszka i przebywa w Szczecinie.
Alienor pisze:Testy można zrobić - jakby kilka osób dało po piątaku, byłoby na testy
Gosia8805 pisze:a jest tu jej dotychczasowa opiekunka? widomo cos do kiedy mialby byc DT? czy po dojsciu do siebie chce odzyskac kotke? czy kotka sie sama jakos porusza czy raczej tylko sama lezy ? czytalam ze wysadzanie jej idzie sprawnie, ile razy dziennie jak to wyglada? mam dwie kotki, wziecie Kasi na DT to cos co rozwazam, ale boje sie czy sobie poradze.. jasne mozna nawet po 10zlsie zrzucic, testy robilam w tamtym miesiacu koszt 70zl
Justa&Zwierzaki pisze:Gosia8805 pisze:a jest tu jej dotychczasowa opiekunka? widomo cos do kiedy mialby byc DT? czy po dojsciu do siebie chce odzyskac kotke? czy kotka sie sama jakos porusza czy raczej tylko sama lezy ? czytalam ze wysadzanie jej idzie sprawnie, ile razy dziennie jak to wyglada? mam dwie kotki, wziecie Kasi na DT to cos co rozwazam, ale boje sie czy sobie poradze.. jasne mozna nawet po 10zlsie zrzucic, testy robilam w tamtym miesiacu koszt 70zl
Tu jest nr do właścicielki (p. Mira 603-347-220) , ja mam za mało na karcie aby dzwonić![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Olivka1212, Tommievog i 59 gości