Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:Bagienko a ten chłopak co wiózł Ptysia? fajny gość
mamaGiny pisze:ja go na blablacostam nie namierzę bo nie wiem jak sie nazywał ale z tego co wiem to u nas studiuje a po weekendach wraca więc może by się dało
justyna8585 pisze:Potrzebny pilnie transport dla ok 3-4 tyg malucha ze schroniska w Rudzie Śląskiej do Sulechowa, jest to niedaleko Zielonej Góry - woj. Lubuskie.
viewtopic.php?f=1&t=159329&start=15
coś źle napisałam na transportowym?
justyna8585 pisze:Potrzebny pilnie transport dla ok 3-4 tyg malucha ze schroniska w Rudzie Śląskiej do Sulechowa, jest to niedaleko Zielonej Góry - woj. Lubuskie.
viewtopic.php?f=1&t=159329&start=15
coś źle napisałam na transportowym?
justyna8585 pisze:Rozmawiałam z tym Panem,o którym pisała Mama_giny.Na razie nie organizują wyjazdu,ale on może sie postarać i to będą koszta, ok 200 zł.Chyba,że znajdzie sie jeszcze ktoś chętny.Ma wrzucić info na jakąś stronke i odezwie sie
Bagienka pisze:tutaj jest transport 3 stycznia z Chrzanowa przez Rudę Śląską do Zielonej:
http://www.blablacar.pl/podroz-chrzanow ... a-18282270
Pan Michał B ma nieprzekreśloną ikonkę zwierzaka, co oznacza, że zwierzaki w samochodzie mu nie przeszkadzają![]()
Warto spróbować.
aannee99 pisze:Nie ukrywam, że zależy mi właśnie na okazyjnym transporcie, na początku czekają nas wydatki takie jak dobra karma, wizyta u naszej wetki, lekarstwa? zakup kuwety również. Po świętach finansowo wiadomo jak jest, dlatego zależy mi na tym aby koteczka przetransportować w miarę szybko ( wiem, że chory w schronisku ma nie wielkie szanseI tak się martwię o jego siostrzyczkę ...
i mamusię również ) ale też żeby cena za transport malucha nie była aż tak wysoka. Wiem, że benzyna kosztuje, ale może akurat uda nam się znaleźć kogoś kto będzie w kierunku Zielonej Góry jechał?. Mocno w to wierzę!
aannee99 pisze:Justyna, ja myślałam, że mamusia, to ta koteczka, której wątek tutaj na miau również założyłaś![]()
Wysłałam sms`a do Pana Michała. Mam nadzieję, że odpowie. Jutro jeszcze zadzwonię jeżeli dzisiaj nie będzie żadnej odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 161 gości