DYMNE ZAPALENIE oskrzeli MAJĄ SUPER DOMY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 19:57 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Bagienko a ten chłopak co wiózł Ptysia? fajny gość
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie gru 29, 2013 20:00 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny pisze:Bagienko a ten chłopak co wiózł Ptysia? fajny gość

Pan Robert, mam tel. do niego, tylko nie ogłasza w najbliższym czasie przejazdu, ale jak coś, to nr mogę podać :D
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Nie gru 29, 2013 20:01 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

ja go na blablacostam nie namierzę bo nie wiem jak sie nazywał ale z tego co wiem to u nas studiuje a po weekendach wraca więc może by się dało
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie gru 29, 2013 20:02 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Potrzebny pilnie transport dla ok 3-4 tyg malucha ze schroniska w Rudzie Śląskiej do Sulechowa, jest to niedaleko Zielonej Góry - woj. Lubuskie.
viewtopic.php?f=1&t=159329&start=15

coś źle napisałam na transportowym?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie gru 29, 2013 20:02 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny pisze:ja go na blablacostam nie namierzę bo nie wiem jak sie nazywał ale z tego co wiem to u nas studiuje a po weekendach wraca więc może by się dało

Podam dziewczynom nr tel., może akurat będzie jechał, to weźmie :ok:

To ten Pan:

http://www.blablacar.pl/uzytkownik/poka ... jNTcB3xxAA
Obrazek

Bagienka

Post » Nie gru 29, 2013 20:05 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

justyna8585 pisze:Potrzebny pilnie transport dla ok 3-4 tyg malucha ze schroniska w Rudzie Śląskiej do Sulechowa, jest to niedaleko Zielonej Góry - woj. Lubuskie.

Nie, na Fb się lubelskie zamiast lubuskie wkradło :wink:
Obrazek

Bagienka

Post » Nie gru 29, 2013 20:06 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

justyna8585 pisze:Potrzebny pilnie transport dla ok 3-4 tyg malucha ze schroniska w Rudzie Śląskiej do Sulechowa, jest to niedaleko Zielonej Góry - woj. Lubuskie.

Nie, to na Fb jest źle napisane
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie gru 29, 2013 20:20 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Rozmawiałam z tym Panem,o którym pisała Mama_giny.Na razie nie organizują wyjazdu,ale on może sie postarać i to będą koszta, ok 200 zł.Chyba,że znajdzie sie jeszcze ktoś chętny.Ma wrzucić info na jakąś stronke i odezwie sie

justyna8585

Post » Nie gru 29, 2013 20:24 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

justyna8585 pisze:Rozmawiałam z tym Panem,o którym pisała Mama_giny.Na razie nie organizują wyjazdu,ale on może sie postarać i to będą koszta, ok 200 zł.Chyba,że znajdzie sie jeszcze ktoś chętny.Ma wrzucić info na jakąś stronke i odezwie sie

Hmm, to chyba taki koszt byłby, gdyby jechał specjalnie po kotka.
Szukajmy transportu okazyjnego, wtedy jest taniej.
Ja płaciłam 20 zł, więc prawie nic, z Kraśnika do Katowic, z Rzeszowa do Krakowa, z Rzeszowa do Warszawy.
Tutaj z Katowic do Zielonej to chyba płaciła dziewczyna, która kotka odbierała, ale nie więcej niż 30 zł.
Obrazek

Bagienka

Post » Nie gru 29, 2013 20:33 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Nie ukrywam, że zależy mi właśnie na okazyjnym transporcie, na początku czekają nas wydatki takie jak dobra karma, wizyta u naszej wetki, lekarstwa? zakup kuwety również. Po świętach finansowo wiadomo jak jest, dlatego zależy mi na tym aby koteczka przetransportować w miarę szybko ( wiem, że chory w schronisku ma nie wielkie szanse :( I tak się martwię o jego siostrzyczkę ... :( i mamusię również ) ale też żeby cena za transport malucha nie była aż tak wysoka. Wiem, że benzyna kosztuje, ale może akurat uda nam się znaleźć kogoś kto będzie w kierunku Zielonej Góry jechał?. Mocno w to wierzę! :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie gru 29, 2013 20:44 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Bagienka pisze:tutaj jest transport 3 stycznia z Chrzanowa przez Rudę Śląską do Zielonej:

http://www.blablacar.pl/podroz-chrzanow ... a-18282270

Pan Michał B ma nieprzekreśloną ikonkę zwierzaka, co oznacza, że zwierzaki w samochodzie mu nie przeszkadzają :ok:
Warto spróbować.

To pozostaje jeszcze pan Michał :ok:
Obrazek

Bagienka

Post » Nie gru 29, 2013 20:50 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Właśnie patrzę na to co oferuje Pan Michał i na trasę, mam nr od Ciebie Bagienko do tego Pana ( nie mogłam nr znaleźć na Bla Bla Car ) i zaraz wyślę sms`a, nie będę dzwoniła, bo to jednak niedziela i taka godzina. Zobaczymy :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie gru 29, 2013 20:55 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze:Nie ukrywam, że zależy mi właśnie na okazyjnym transporcie, na początku czekają nas wydatki takie jak dobra karma, wizyta u naszej wetki, lekarstwa? zakup kuwety również. Po świętach finansowo wiadomo jak jest, dlatego zależy mi na tym aby koteczka przetransportować w miarę szybko ( wiem, że chory w schronisku ma nie wielkie szanse :( I tak się martwię o jego siostrzyczkę ... :( i mamusię również ) ale też żeby cena za transport malucha nie była aż tak wysoka. Wiem, że benzyna kosztuje, ale może akurat uda nam się znaleźć kogoś kto będzie w kierunku Zielonej Góry jechał?. Mocno w to wierzę! :)

Mamusia nie jest znana...

Jest jeszcze ta Pani,która nie odbiera...

justyna8585

Post » Nie gru 29, 2013 20:58 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Justyna, ja myślałam, że mamusia, to ta koteczka, której wątek tutaj na miau również założyłaś :oops:

Wysłałam sms`a do Pana Michała. Mam nadzieję, że odpowie. Jutro jeszcze zadzwonię jeżeli dzisiaj nie będzie żadnej odpowiedzi :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie gru 29, 2013 21:49 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze:Justyna, ja myślałam, że mamusia, to ta koteczka, której wątek tutaj na miau również założyłaś :oops:

Wysłałam sms`a do Pana Michała. Mam nadzieję, że odpowie. Jutro jeszcze zadzwonię jeżeli dzisiaj nie będzie żadnej odpowiedzi :)

Ja jeszcze rano spróbuje do tej kobiety...
Tamta kotka jest z innego miejsca, pokazałam na miau koty,które są w najpilniejszej potrzebie, to przypadek,że podobna...

Musi się udać...

justyna8585

[poprzednia][następna]