Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 20, 2013 6:16 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Cudowna wiadomość!!! Dużo zdrówka dla Strzeszynka!!! :1luvu:

Colette1985

Od: Śro wrz 11, 2013 13:32

Post » Pt wrz 20, 2013 9:00 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Wygląda jak mechanik samochodowy :ryk:
Bardzo głodny mechanik samochodowy :mrgreen:
[img][img=http://images65.fotosik.pl/192/ef0192c291435e4am.jpg][/img]
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Od: Czw sty 20, 2005 20:45

Post » Wto wrz 24, 2013 12:39 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Opiekunka zapewne ochłonęła po wrażeniach :D A jak tam uciekinier? Wszystko ok? Nic sobie nie zrobił?

wiele głasków :kotek:

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Wto wrz 24, 2013 14:12 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Był odwodniony - kroplówka, zatkany - lewatywa, wyniki nerkowe i wątrobowe w normie. Na szczęście żadnych komplikacji z miednicą - nie miał możliwości większego manewru, poza tym pan doktor był zaskoczony, jak pięknie i szybko się zrósł.
W jelitkach był nawet smar samochodowy... Biedaczek próbował jeść wszystko...
Powoli zapomina - już nie rzuca się na jedzenie.
Dziękujemy za zainteresowanie! Wszystkim ciociom Strzeszynkowe miau :1luvu:
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...

DonDie

Post » Pt lis 08, 2013 16:27 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Wkleiłam historię Strzeszynka do wątku Klub Kotów Odnalezionych.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt lis 08, 2013 21:42 Re: Znalazł się!!! Jest już w domku kot po operacji - Poznań

Dziękuję :1luvu: Strzeszynek ma się świetnie, chociaż musiał zaliczyć sesje z kocim psychologiem... Dopadła go depresja, i zupełnie się wycofał z życia:-(. Pomogło, i powoli rozkwita. 19 listopada będzie decyzja odnośnie demontażu drutów. No i szukamy superowego domkuB-)
Kciuki mile widziane:-*

DonDie

[poprzednia]