kuba.kaczor13 pisze:Zwierz rozpieszczony do granic możliwości ,
pół szafki w kuchni wypchane smakołykami "oj...... , bo była promocja"
Pozdrawiamy wszystkich życząc spokojnego , słonecznego i leniwego weckendu

A o drugim kocie już myślicie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Zwierz rozpieszczony do granic możliwości ,
kuba.kaczor13 pisze:Dzieńdoberek.
W środę kicia dostała dopyszcznie pastę na robale - tym razem obyło się bez sensacji (mam dwie ręce) .
Oczywiście ze wszystkich zapewnień żony że kot nie śpi w łóżku , jak nie chce to niech nie je,
oraz wiele podobnych żadne nie zostało dotrzymane .Zwierz rozpieszczony do granic możliwości ,
Revontulet pisze:kuba.kaczor13 pisze:Dzieńdoberek.
W środę kicia dostała dopyszcznie pastę na robale - tym razem obyło się bez sensacji (mam dwie ręce) .
Oczywiście ze wszystkich zapewnień żony że kot nie śpi w łóżku , jak nie chce to niech nie je,
oraz wiele podobnych żadne nie zostało dotrzymane .Zwierz rozpieszczony do granic możliwości ,
Kuba, to normalne![]()
Sam zobacz jak to działa:
http://www.cats.alpha.pl/zasady.htm
Szalony Kot pisze:Mam wieści od Mamy, że Ozymandias odebrała gazety, Mama zbiera dalej![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:http://wiadomosci.wp.tv/i,Kotka-z-dwoma-glowami,mid,1243065,index.html?ticaid=510c5c#m1243065
wolontariat-Paluch pisze:OSTATNIA AKTUALIZACJA: 11.06.2013PALUSZKI DO ADOPCJI Z AZYLU I, CZYLI Z POKOJU ADOPCYJNEGO
(ADOPCJA NORMALNA - KOTY ZAKWALIFIKOWANE JAKO ZDROWE)
SZAGAJakne pisze:
Szagaj to absolutnie wyjątkowy kocur pingwin (czarno-biały) z hiszpańską czarną bródką - popatrzcie sami, mnie słów brak.
Siedzi w dziale kotów gotowych do adopcji od dwóch miesięcy chyba, jest przepiękny
Minus jest taki, że Szagaj się chowa w swoim transporterku, więc potencjalni adoptujący są na wstępie zrażeni brakiem kontaktu z nim.
Szagaj czeka na odpowiedzialny, kochający dom, który sprawi, że się otworzy na stałe, wyjdzie z transporterka (jak widać na razie reaguje na jedzenie). Boi się gwałtownych ruchów, więc dom, w którym byłby jedynakiem, bez innych kotów, byłby ideałem. [edit: Revontulet zna go dłużej i uważa, że inne koty to nie problem - fakt, doskonale z nimi funkcjonuje.]
Dom dla Szagaja musi być bardzo cierpliwy, nie wymagać miziania i łaszenia się już i teraz, tylko cierpliwie czekać na postępy tego przystojniaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], RobertWeilk i 34 gości