Asiu-to juz Ewa musi swój podac-ja bez Jej wiedzy chyba nie mogę, a swojego nie mam po co podawać, bo ja nawet w Olsztynie nie mieszkam i na nic wpływu nie mam, a i info o kocie mam takie jak Wy-z forum

Jestem tylko posrednikiem, bo to Warmia i Mazury, więc moje strony, choc tak pomogę. Niemniej juz wstępnie chyba coś sie udało skleić

Ale watku nie zamykamy, bo a nóż widelec coś się skiepści i od nowa będzie szukanie!
Dziękuję wszystkim za zaangazowanie w sprawę-za punkt honoru obrałam sobie pomoc olsztyńskim kotom, bo tak mało osób tam zagląda, a Ewa -felis naprawdę nie ma czasu zipnąć-cały wolny czas poświęca schronisku

Nasz teren jest straszny jeśli chodzi o adopcje i tylko dzięki ogłoszeniom na Warszawę, moje koty znajdują domy(wielkie dzięki dziewczyny(Beatko, Kasiu, Zosiu za ogłoszenia!!!)
O olsztyńskich kotach mało kto wie, mało kto pamieta......

Będziemy tez potrzebować TDT we Wrocławiu-najprawdopodobniej w czerwcu-kocio docelowo jedzie do Belgii, ale odbiór z Wrocławia więc tak co do dnia nie da się zorganizować, a i odpoczynek po długiej trasie kocina musi mieć-poszukamy czegoś-prawda? pomożecie???