Szukamy transp. -nieaktualne-znaleziony!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 02, 2013 13:20 Re: Szukamy transp. ŁÓDŹ- WROC. POZNAŃ-WROC. OLSZTYN-GDYNIA!

Ewcia-dzięki! :1luvu: -tez zapamiętam-mry! :D

Asiu-to juz Ewa musi swój podac-ja bez Jej wiedzy chyba nie mogę, a swojego nie mam po co podawać, bo ja nawet w Olsztynie nie mieszkam i na nic wpływu nie mam, a i info o kocie mam takie jak Wy-z forum :?
Jestem tylko posrednikiem, bo to Warmia i Mazury, więc moje strony, choc tak pomogę. Niemniej juz wstępnie chyba coś sie udało skleić :D
Ale watku nie zamykamy, bo a nóż widelec coś się skiepści i od nowa będzie szukanie!
Dziękuję wszystkim za zaangazowanie w sprawę-za punkt honoru obrałam sobie pomoc olsztyńskim kotom, bo tak mało osób tam zagląda, a Ewa -felis naprawdę nie ma czasu zipnąć-cały wolny czas poświęca schronisku :( , a na forum juz czasu nie starcza! :( :( :(
Nasz teren jest straszny jeśli chodzi o adopcje i tylko dzięki ogłoszeniom na Warszawę, moje koty znajdują domy(wielkie dzięki dziewczyny(Beatko, Kasiu, Zosiu za ogłoszenia!!!)
O olsztyńskich kotach mało kto wie, mało kto pamieta...... :( :( :(

Będziemy tez potrzebować TDT we Wrocławiu-najprawdopodobniej w czerwcu-kocio docelowo jedzie do Belgii, ale odbiór z Wrocławia więc tak co do dnia nie da się zorganizować, a i odpoczynek po długiej trasie kocina musi mieć-poszukamy czegoś-prawda? pomożecie???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 02, 2013 16:57 Re: Szukamy transp. ŁÓDŹ- WROC. POZNAŃ-WROC. OLSZTYN-GDYNIA!

Teraz sytuacja zmieniła się. Adoptująca znalazła o wiele lepszą trasę dla Bezimiennego (Drako Korata). Mianowicie Nidzica-Wrocław.
W związku z tym szukamy transportu na trasie Olsztyn-Nidzica. W niedzielę, 5 maja.
Tak, aby na 11 - 13 staruszek dotarł. Dokładną godzinę przerzutu będę znała w sobotę.

Kropeczko, zmienisz tytuł :1luvu:

felis

Od: Sob cze 18, 2005 16:05

Post » Czw maja 02, 2013 18:25 Re: Szukamy transp. ŁÓDŹ- WROC. POZNAŃ-WROC. OLSZTYN-GDYNIA!

Tutaj jakoś jadą dziwnie.Może akuratnie podpasuje.Trzeci post od góry.Chyba.
viewtopic.php?f=1&t=152711
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 02, 2013 18:27 Re: Szukamy transp. ŁÓDŹ- WROC. POZNAŃ-WROC. OLSZTYN-GDYNIA!

felis pisze:Teraz sytuacja zmieniła się. Adoptująca znalazła o wiele lepszą trasę dla Bezimiennego (Drako Korata). Mianowicie Nidzica-Wrocław.
W związku z tym szukamy transportu na trasie Olsztyn-Nidzica. W niedzielę, 5 maja.
Tak, aby na 11 - 13 staruszek dotarł. Dokładną godzinę przerzutu będę znała w sobotę.

Kropeczko, zmienisz tytuł :1luvu:

Zmieniłam! :)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw maja 02, 2013 18:29 Re: Szukamy transp. Olsztyn-Nidzica 5.05 do godz 11-13 !!!!

Poszukam na transportowym
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 02, 2013 18:57 Re: Szukamy transp. Olsztyn-Nidzica 5.05 do godz 11-13 !!!!

No i chyba załatwione!-znalazł sie chętny z fejsa-zawiezie koteczka do Nidzicy :D
Zmieniam tytuł :lol:
Ale wątku nie zamykamy, bo będziemy szukać połączenia i transportu do Warszawy, a dalej do Wrocławia pod koniec czerwca-dla niedowidzącego Misiaczka :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 03, 2013 6:36 Re: Szukamy transp. -nieaktualne-znaleziony!!!

Z całego serca pragnę podziękować wszystkim, którzy wspierali akcję, którzy zaproponowali pomoc w dowozie, którzy nadal proponują pomoc w dowozie-dla innego kota, czy kotów-znów czuję się jak dawniej-znów forum jest takie, na jakie się zalogowałam prawie 5 lat temu!!!!
Kochane-wielkie dzięki !!!!!!!
Co prawda to nie moi podopieczni, ale bardzo leży mi na sercu los wszystkich zwierząt, a tak mało jest tu osób z naszych stron, wiem-sama doświadczyłam tego, jak trudno stąd wyadoptować koty, bo nawet jak już dom się znajdzie-gdzieś w Polsce-to sprawa rozbija się o transport!!!!
Dziękuję też bardzo osobom, które obiecały TDT w razie potrzeby-to bezcenne, zwłaszcza, że nie zawsze idealnie da się dograć terminy dalszych etapów podróży!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia]