W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 18:04 Re: W-WA TARGÓWEK-CIĘŻARNE KOTKI-POMOCY W ŁAPANIU!!!!

iwona66 pisze:Obrazek
Kotki wciąż siedzą w klatkach i czekają na poprawę pogody.
A ta ma się polepszyć koło środy.
Obecnie nie przewiduję łapania kotek z innych rejonów ,
zabieram się za złapanie ciężarnej kocicy w Zielonce ,
no i muszę mieć miejsce na jej przetrzymanie.

Moniko daj znać co zobaczysz w terenie :ok:

trzymam kciuki za Zielonkę :ok: :ok:

byłam tam wczoraj, nie wiem czy o taką relację Wam chodziło, w razie czego nadrobię- mam tam pół godziny autobusem :) nie miałam możliwości z nikim porozmawiać, więc oparłam się na własnych obserwacjach.

Zarówno na ulicy skąd wyłapaliście koty, jak i na równoległej w stronę Radzymińskiej jest kilkanaście firm zajmujących duże place, głównie z branży samochodowej. W pobliżu jest także osiedle domków jednorodzinnych. Podejrzewam więc, że koty swobodnie się przemieszczają między posesjami, pewnie p. Jan umie im dogodzić w kwestii jedzenia :) pewnie nie zawsze wszystkie przychodzą na karmienie, mógł widzieć 6 a nie zawsze były to te same. Żadnych kotów wczoraj nie widziałam.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon kwi 08, 2013 19:07 Re: W-WA TARGÓWEK-CIĘŻARNE KOTKI-POMOCY W ŁAPANIU!!!!

Bura koteczka ma dom :D :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon kwi 08, 2013 19:12 Re: W-WA TARGÓWEK-CIĘŻARNE KOTKI-POMOCY W ŁAPANIU!!!!

iwona66 pisze:Bura koteczka ma dom :D :ok:

świetnie :) jeśli mogę pomóc w ogłoszeniach, jestem do dyzpozycji w ramach swoich skromnych możliwości.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto kwi 16, 2013 16:39 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

Odwiozłam dwie pingwinki na miejsce.
Pan Jan zgłosił ciężarną kotkę ,zostawiłam transporter ,czekam
na telefon jak zgarnie ją do środka.

iwona66

Post » Śro kwi 17, 2013 11:32 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

iwona66 pisze:Odwiozłam dwie pingwinki na miejsce.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: fajnie, że tak współpracuje :) a ja się pochwalę, że dziś z TŻ złapaliśmy kotkę z podejrzeniem ciąży na terenie jednego z warszawskich muzeów 8) jedziemy na sterylkę po południu :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro kwi 17, 2013 21:38 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

iwona66 pisze:Odwiozłam dwie pingwinki na miejsce.

trzymam kciuki :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt kwi 26, 2013 10:47 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

I jak ?
Obrazek

kinia098

Post » Pt kwi 26, 2013 17:49 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

Pan nie dzwonił :|

iwona66

Post » Pon kwi 29, 2013 17:43 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

iwona66 pisze:Pan nie dzwonił :|

Kurcze :(
Może warto żebyś do niego zadzwoniła ? Szkoda, żeby zaraz znowu tam był kociaki jak już tyle dobrej roboty zostało wykonane :(
Obrazek

kinia098

Post » Nie maja 05, 2013 15:38 Re: W-WA TARGÓWEK- 6 kotów już po sterylce :)

kinia098 pisze:
iwona66 pisze:Pan nie dzwonił :|

Kurcze :(
Może warto żebyś do niego zadzwoniła ? Szkoda, żeby zaraz znowu tam był kociaki jak już tyle dobrej roboty zostało wykonane :(

Przychylam się do tej opcji, natomiast obawiam się, że kotka może być czyjaś, z tych domków jednorodzinnych przy ulicy W. Co nie zmienia faktu, że wypuszczanie niekastrowanej kotki jest karygodne.

Wczoraj wracając ze sklepu głaskałam na podwórku kota, dość przy tuszy, wzięłam go nawet za kotkę w ciąży, potem się okazało, że to kocur... z jajami (dlatego zamierzam wywiesić na sklepie ulotkę prokastracyjną).
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]