Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:zaglądamy i pozdrawiamy
Bungo pisze:[quote="Kociama]Wymiziaj Kociaki ode mnie a szczególnie mojego ulubieńca Bungusia[/quote]
Bunguś to raczej kopa w d... zarobi, za łażenie po mnie od 6 rano[/quote]
MaryLux pisze:Uprzejmie donoszę, że dziś rano w domu Iwy był upał niewiarygodny: 11 (słownie: jedenaście) stopni.
Kociama pisze:MaryLux pisze:Uprzejmie donoszę, że dziś rano w domu Iwy był upał niewiarygodny: 11 (słownie: jedenaście) stopni.
w łazience![]()
z datków na Koty miałam sobie saune zafindować,ale wolałam zainwestować w komore krio
sory Maryś ale mam dzisiaj głupawkę
a fotek nie wkleję bo mnie imag nie wpuszcza
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Uprzejmie donoszę, że dziś rano w domu Iwy był upał niewiarygodny: 11 (słownie: jedenaście) stopni.
w łazience![]()
z datków na Koty miałam sobie saune zafindować,ale wolałam zainwestować w komore krio
Widocznie na krio się prędzej dorobisz![]()
A czemu goopi imag nie wpuszcza?
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Uprzejmie donoszę, że dziś rano w domu Iwy był upał niewiarygodny: 11 (słownie: jedenaście) stopni.
w łazience![]()
Widocznie na krio się prędzej dorobisz![]()
A czemu goopi imag nie wpuszcza?
nie wiem coś nie umiem się zalogowac cholewa
jak znam życie to puści jak juz ciebie nie bydzie i zaś bydóm jaja z fotami bo pokręcę cosik
Kociama pisze:Maryś plisss bo zaraz sie pojscam taka głupawka mnie dopadła![]()
oświadczam że nic nie piłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości