Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Trochę czasu jeszcze zostało,więc może choć niektóre znajdą domy....
Annaa pisze:Trochę czasu jeszcze zostało,więc może choć niektóre znajdą domy....
pisiokot pisze:Zadzwoniła do mnie pani, przeczytała ogłoszenie mojej Tosi, ale Tośka nie byłaby chyba najlepszym kotem dla nich, więc obiecałam jej, że sie rozejrze za tym wymarzonym.
Mieszkają w domku, szukają kota/kotki w wieku 1-3 lata. Chcieliby przede wszystkim by kocio był miziasty, chetny do zabaw z dzieckiem (córka 6 lat). Ponad dwa miesiące temu przybłąkał się do nich jakiś kocio, i niestety jakieś dwa tygodnie temu zginął. Szukali, nadal mają nadzieję, że może wróci (to osiedle domków jednorodzinnych), ale ostatnio coraz częściej myślą, że może się ktoś go przygarnął i zaczęli myśleć o adopcji innego. Córka jest wg pani dzieckiem grzecznym, nie ma mowy o męczeniu, ale chciałaby móc sie z kotem bawić, głaskać itp. To by musiał być kiciuś, który lubi mizianki, kontakt z człowiekiem, będzie cierpliwy w kontakcie z sześciolatką. Pomyślałam o którymś z tych kociastych, one są wychodzące, więc byłoby im dobrze w takim domu. No, tylko by się lepsze fotki przydały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 123 gości