Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 23:09 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

kolejne potrzebujące :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 19, 2012 0:36 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Uff.. przebrnelam..
Mysle ze tu tylko fb moze pomoc.. Ja robie ogloszenia, ale zeby sie ludzie zainteresowali trzeba wiecej fotek :(
A ten Lukier - podobnego w piwnicy dokarmiam..
Zapisuje poki co
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Śro gru 19, 2012 10:06 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

wiecie co? nie wiem, jak to zrobiłam, ale zgubiłam jeszcze jednego kota - Funia :oops:

Funio jest kocurkiem niewykastrowanym. Jego właścicielka zmarła rok temu i on wraz z 8 innymi kotami został wyrzucony na bruk. Przy zyciu utrzymał się on-Funio i jeszcze 3 koty. Jest kocurkiem trochę nieufnym, ale strasznie dużo gadającym. Jak pojawia się to głośno podkreśla , że on też tu jest i czeka spokojnie na jedzenie. Przyjaźni się z Luksusem. Nie wchodzi innym kotom w drogę. Jest raczej zdominowany przez resztę towarzystwa. Nie jest wybredny.
Obrazek

rozmawiałam z karmicielką, ma dyżury teraz, będzie robić zdjęcia. Wtajemniczyła koleżankę, która jej pomoże...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 19, 2012 10:13 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

:( dobrze by było znaleźć wspólny domek Funiowi z Luksusem skoro się przyjaźnią :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro gru 19, 2012 10:24 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

serce pęka na widok tych biednych kotów
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 19, 2012 20:56 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Trochę czasu jeszcze zostało,więc może choć niektóre znajdą domy....
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro gru 19, 2012 21:00 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Annaa pisze:Trochę czasu jeszcze zostało,więc może choć niektóre znajdą domy....

Każdy dom dla tych kotów to ratowanie życia...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 19, 2012 23:15 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Jak one sobie radza na tym mrozie :(
Obrazek

Goyka

Post » Czw gru 20, 2012 7:40 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

kto może dać jakiś DT?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 20, 2012 8:14 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Zaznaczam.
W razie zrzutki na cokolwiek, dorzucę swoje czy grosze...
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Czw gru 20, 2012 8:18 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Annaa pisze:Trochę czasu jeszcze zostało,więc może choć niektóre znajdą domy....

Bez obaw - kotów jest tylko 6 (a nie np. 25) i mamy chyba z miesiąc-dwa na spokojne znalezienie domów (a nie 4 dni) - da się to ogarnąć :ok: Wierzę, że wszystkie znajdą jak nie DSy, to DT do czasu jak ta Pani będzie stamtąd odchodzić. :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 20, 2012 9:26 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Nie moge inaczej pomóc więc tylko :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Czw gru 20, 2012 9:51 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

A ja bym przypięła banerek... ale zrobić nie umiem :oops:

A poza tym... niby jest trochę czasu, ale te kotki są na mrozie/śniegu , tak? I niekoniecznie jest to przyjazne miejsce, skoro trzeba się ze sprawą ukrywać. Dlatego, myślę, im szybciej by znalazły domy tym lepiej dla nich.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw gru 20, 2012 14:00 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Zadzwoniła do mnie pani, przeczytała ogłoszenie mojej Tosi, ale Tośka nie byłaby chyba najlepszym kotem dla nich, więc obiecałam jej, że sie rozejrze za tym wymarzonym.
Mieszkają w domku, szukają kota/kotki w wieku 1-3 lata. Chcieliby przede wszystkim by kocio był miziasty, chetny do zabaw z dzieckiem (córka 6 lat). Ponad dwa miesiące temu przybłąkał się do nich jakiś kocio, i niestety jakieś dwa tygodnie temu zginął :(. Szukali, nadal mają nadzieję, że może wróci (to osiedle domków jednorodzinnych), ale ostatnio coraz częściej myślą, że może się ktoś go przygarnął i zaczęli myśleć o adopcji innego. Córka jest wg pani dzieckiem grzecznym, nie ma mowy o męczeniu, ale chciałaby móc sie z kotem bawić, głaskać itp. To by musiał być kiciuś, który lubi mizianki, kontakt z człowiekiem, będzie cierpliwy w kontakcie z sześciolatką. Pomyślałam o którymś z tych kociastych, one są wychodzące, więc byłoby im dobrze w takim domu. No, tylko by się lepsze fotki przydały.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw gru 20, 2012 14:34 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

pisiokot pisze:Zadzwoniła do mnie pani, przeczytała ogłoszenie mojej Tosi, ale Tośka nie byłaby chyba najlepszym kotem dla nich, więc obiecałam jej, że sie rozejrze za tym wymarzonym.
Mieszkają w domku, szukają kota/kotki w wieku 1-3 lata. Chcieliby przede wszystkim by kocio był miziasty, chetny do zabaw z dzieckiem (córka 6 lat). Ponad dwa miesiące temu przybłąkał się do nich jakiś kocio, i niestety jakieś dwa tygodnie temu zginął :(. Szukali, nadal mają nadzieję, że może wróci (to osiedle domków jednorodzinnych), ale ostatnio coraz częściej myślą, że może się ktoś go przygarnął i zaczęli myśleć o adopcji innego. Córka jest wg pani dzieckiem grzecznym, nie ma mowy o męczeniu, ale chciałaby móc sie z kotem bawić, głaskać itp. To by musiał być kiciuś, który lubi mizianki, kontakt z człowiekiem, będzie cierpliwy w kontakcie z sześciolatką. Pomyślałam o którymś z tych kociastych, one są wychodzące, więc byłoby im dobrze w takim domu. No, tylko by się lepsze fotki przydały.

Lukierek byłby idealny, wg opisu uwielbia mizianki
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]