Maluszek juz po konsultacji...
Jak dobrze ,że trafiliśmy szybko do doktora...
Stan oczek oczywiście po nieleczonym kocim katarze:(...
JEST BARDZO DUZA SZANSA ,ZE MALUSZEK BĘDZIE DOBRZE WIDZIAŁKonieczna operacja na obu oczkach
Ja napisze jak to zrozumiałam , jutro wkleję wypis od lekarza z dokładnym opisem
- wysunięta 3 powieka do połowy oczka
-całe oczka pokryte mleczną błoną -
- bielmo:( - dopiero po dokladnym zbadaniu pod górnymi powiekami po mocnym naciagnieciu widac ze oczko juz zaczyna byc mętne

- zmętnienie rogówki...o ile dobrze zrozumiałam
i DECYZJA .... Ciężka bo mamy dopiero uzbierane chyba 400 zł...
Maluszek powinien zostac do zabiegu...kazdy dzien zwłoki u tak małego kociaka ,który jeszcze cos widzi to przy takim stanie oczek prawdopodobieństwo utraty wzroku wzrasta z kazdym dniem
po za tym ...teraz niedługo przerwa świateczna , pozniej po Świetach Dr móglby dopiero zoperowac go przed samym Nowym Rokiem lub dopiero w styczniu ...
decyzja...
Maluszek został ..koszt operacji, szpitalika ( musi do jutra w nim zostac) , leków to 800 zł:(...\
mamy 400 z bazarków i dobrowolnych wpłat ...
jutro je wpłace , bardzo dziękujemy
nie znam na tyle lekarza ,ale poszedł mi na ręke i 2 czesc powiedział ze mogę wpłacic do połowy stycznia ...
oczywiscie tłumaczył ,ze koszt operacji okulistycznych jest spory w stosunku do innych bo jest to bardzo drogi sprzęt, mikroskopy ,lasery , itp., które dr dzierżawi opłaty za niego bardzo spore ..
2 sterylki bezdomniaczków GRATIS:) ...
bardzo proszę o każda złotówke zebym spokojnie mogła uregulowac rachunek...szczerze powiem spędza mi to sen z powiek:(

Maluszku ...trzymaj się....JEST KOCHANY
najwazniejsze ze ma wspaniały DT, niestety sytuacja finasowa Dt jest tragiczna

...opis na 1 str:(