Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 16, 2012 12:58 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

ale on był kiedyś domowy, ktoś go wywalił, teraz jest po kastracji, i przytulak z niego nieziemski, nie przypomina kota z ulicy, zresztą co widać po fotkach w dalszej części wątku
jo.anna

Post » Nie gru 16, 2012 13:33 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

Nawet kociaki prosto z podwórka znajdują nieraz domy, jeśli tylko są oswojone. Wiem z doświadczenia.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie gru 16, 2012 21:01 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

Agulas74 pisze:Nawet kociaki prosto z podwórka znajdują nieraz domy, jeśli tylko są oswojone. Wiem z doświadczenia.

Oczywiście, że czasami tak się zdarza, najczęściej jednak trzeba kota najpierw zabrać do domu.

Mnie chodziło jednak o to, że na Maurycego było tylu chętnych,
że musieliśmy zrobić grafik spotkań przedadopcyjnych. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie gru 16, 2012 21:03 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

Aa, no tak :lol:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie gru 16, 2012 21:43 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

kotika to może pomożesz nam wyswatać rudą kluskę ?
jo.anna

Post » Nie gru 16, 2012 21:49 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

jo.anna pisze:kotika to może pomożesz nam wyswatać rudą kluskę ?

Ja Maurycemu zrobiłam tylko jedno ogłoszenie, bo tak naprawdę brakuje mi czasu na ogłoszenia dla swoich kotów.

Jeśli to ładny i do tego rudy kot, to na pewno jak zrobicie mu ogłoszenia, to szybciutko dom znajdzie.
Trzeba zrobic ładne fotki i dać na lokalnych portalach, bojednak z nich jest największy oddźwięk.
Popularna jest też tablica, zwłaszcza odkąd allegro nie pozwala już ogłaszać bezdomnych zwierząt.
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 13, 2013 19:55 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

Pierwszego dnia nasza Minka prychała na Maurycego i uciekała przed nim. Teraz oba gonią się po mieszkaniu, więc kryzys, w naszym mniemaniu, już po pierwszym dniu mamy za sobą.

Jak widać Maurycy szybko się zadomowił. :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 13, 2013 20:00 Re: Zapukał do mego okna. Rudy Maurycy już zaszczepiony w DS

:dance: :dance2: :dance: zgubiłam watek a tutaj takie super wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

[poprzednia]