pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str. 10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 31, 2012 20:03 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Wiem dziewczyny macie racje, ale jak to się mawia “tonacy brzytwy się chwyta“ moze jednak ktos da im szanse sa tacy slodcy bo to chlopaki tak?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro paź 31, 2012 22:00 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

ja nie wiem,ale są śliczne i potrzebują ciepłego domku

prosimy o taki dom

bardzo prosimy
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro paź 31, 2012 23:39 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Noce sa b.zimne kociaki jak tam zostana to się rozchoruja :( potrzebny Dt na chwile bo na pewno w mig znajda DS
Obrazek

Goyka

Post » Czw lis 01, 2012 12:14 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Kociaki przebywające aktualnie u mnie są już odrobaczone i odpchlone, załatwiają się do kuwety, jeden dostał antybiotyk - w piątek powtórka zastrzyku. Czarny z chorym oczkiem jest już praktycznie oswojony, pręguska prawie też, a drugi czarny daje się pogłaskać jedynie jak śpi a na rękach najpierw sztywnieje a potem się wyrywa, ale pracujemy nad tym:)

iza8

Od: Wto paź 30, 2012 12:19

Post » Czw lis 01, 2012 13:30 Re: awaryjny TDT dla 3 kociaków(8tyg)GDAŃSK Dolne Miasto/na

:1luvu: :1luvu: super wieści Iza :D cieszę się ogromnie, pracuj nam ostatnią czarnuszką zatem :) ona ze wszystkich kociaków była najbardzie wycofana. Myślę, że bengalek i plamka są łatwiejsi do zadomowienia.

Czarnuszki intensywnie oglaszam, jakbyś mogła cyknąć ładne fotki cudnej burani, to i ją intensywnie będziemy reklamować (możesz wysłaąc mailem). Może by w 3mieście DS znalazła 8)

----------------

Nadal szukamy DT dla bengalka i plamki :roll: bengalak po udomowieniu ma dalsze opcje na DT, dajmy im szansę :roll: :roll:

Goyka pisze:zobaczcie jaki on cudny

Obrazek

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Czw lis 01, 2012 17:18 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

prosimy o szansę dla nich, na dworze zimno :(
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 02, 2012 8:53 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

MAMY JAKIEŚ OPCJE DLA PLAMKI LUB/I BENGALKA, prosimy o TDT dla nich, wygłaskanie, aby chłopaki mogły tę szansę wykorzystać !!!!..... 8O 8O 8O

Kto może nam pomóc ?????

-----------------

Goyka, jutro powinny być zdjęcia od Izy pręguski, ja dodam swoje czarnuszek, możemy nadal na ciebie liczyć na pakiet u catangel ???? jutro by jakkolwiek/lub ja jak będę na necie się z nią kontaktowała. Chcemy jak najszybciej maluszki wydać :roll: Miałam jeden telefon o czarnuszkę wczoraj, ale na wieś - dieta gryzoniowa, więc hmmm 8) trojmiasto.pl wyróżniłam wczoraj, mam tablicę i ale gratkę, koty.pl , jakkolwiek też zrobi, pakiet catangel się bardzo przyda :D

----------------

podbijajcie proszę bengalka i plamkę , żeby nie spadały :roll:

adzi

Post » Pt lis 02, 2012 11:27 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Bengalek i Plamka czekają na DT lub awaryjny DT !!!!

Obrazek

Obrazek

-------------------------

Może ktoś może dac coś innego niż tymczas kociakom, co "zachęci" DT lub TDT :roll:

-Goyka - pakiet ogłoszeń u catangel (dobrze pamiętam :?: )

- ja mogę podzielić się ok 2 kg Sanabelle Kitten

- może ktoś zasponsuruje jakieś dobre mokre albo przegląd wet, miesięczne utrzymanie :?

lub coś innego ?

Plamka i Bengalek czekają
:roll:

adzi

Post » Pt lis 02, 2012 12:19 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

tak oczywiście pakiet u CatAngel aktualny zamawiajcie i dajcie na pw co mam wpisac w przelewie. ja moge dorzucic 6 puszek animondy carny kitten , pare zabawek i jedno opakowanie smakołyków Tigeria :oops: :oops:
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 02, 2012 13:30 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

super Goyka :1luvu:

----

info z Kociarni

jakkolwiek: Jeśli wyadoptuje się te najmniejsze i nikt inny się nie zgłosi po tą dwójeczkę bengalkowo-plamkową to wezmę, na tym mrozie ich nie zostawię. Nadal jednak ucieszyłabym się ogromnie, jakby je wziął ktoś inny :oops: Super by było, jakby im ktoś choćby na tydzień dał domek.

----

DT/TDT na cito !!!

adzi

Post » Pt lis 02, 2012 15:01 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

To może Iza u której są 3 maluchy wzięłaby na tydzień chociaż też tą 2kę ? :(
Obrazek

Goyka

Post » Pt lis 02, 2012 20:35 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

widzę światełko w tunelu

Potrzebny tylko dom awaryjny na parę dni tak aby kotki trochę oswoić i dać czas czarnuchom na znalezienie ds :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pt lis 02, 2012 22:19 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Ja na razie kolejnych kotków przyjąć do siebie nie mogę. Pręguska okazała się być kocurem :D. Jutro porobię zdjęcia. Niestety kociaki maja świerzb :/ ( poprzedni weterynarz nie zauważył), ale nie stawiają oporu przy zabiegach pielęgnacyjnych.

iza8

Od: Wto paź 30, 2012 12:19

Post » Sob lis 03, 2012 0:53 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

Haha lubie takie niespodzianki :D kocia dama okazala się kocurkiem :D zmiencie tytul watku ze Bengalek i plamka potrzebny awaryjny Tdt na tydzien
Obrazek

Goyka

Post » Sob lis 03, 2012 6:50 Re: DT dla 2 kociakówGDAŃSK DM/na city str.2 <bengalek i pla

iza8 pisze:Ja na razie kolejnych kotków przyjąć do siebie nie mogę. Pręguska okazała się być kocurem :D. Jutro porobię zdjęcia. Niestety kociaki maja świerzb :/ ( poprzedni weterynarz nie zauważył), ale nie stawiają oporu przy zabiegach pielęgnacyjnych.

super :!: nie że świeżb :lol: . ale że uszy czyścić można bez ekscesów 8) piękna panienka okazała się pięknym kawalerem 8) o super zdjęcia prosimy to będziemy Edit księcia próbowali wydawać zatem. Ja na razie czarne dziewczynki promuję ,ale mamy ten pechowy długi weekend świąteczny 8)

-----------------

iza wielkie dzięki :1luvu: bardzo . bardzo im pomogłaś od wtorku :1luvu: dzięki tobie mają szansę, a właściwie już wygrały los na loterii :piwa:

-----------------

szukamy TDT dla bengalka i plamki, do czasu aż jakkolwiek wykoci się z maluszków
:!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Sob lis 03, 2012 8:33 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

[poprzednia][następna]