Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aassiiaa pisze:herzpl czy tylko raz był szczepiony? głaskałaś koty chore?
herzpl pisze:tak tylko raz byl szczepiony a ja tulilam w czwartek miki i rudego i nie wiem czy yoko przy sprzataniu bo mi chciala wyjsc ale yoko reka to dezynfekowalam natomiast maluchy sie wtulaly we mnie do szyi na przyklad....
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:tak tylko raz byl szczepiony a ja tulilam w czwartek miki i rudego i nie wiem czy yoko przy sprzataniu bo mi chciala wyjsc ale yoko reka to dezynfekowalam natomiast maluchy sie wtulaly we mnie do szyi na przyklad....
Marta z tego co mi wiadomo Bazyl jest systematycznie szczepiony raz w roku, czyli tak jak zalecają lekarze weterynarii.
Axa76 pisze:Jeśli to Yoko miałaby być nosicielką, to przecież jest tam już długo i miałaś z nią kontakt wcześniej, prawda? Czyli Rudy już by się zaraził gdyby było takie ryzyko.
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:tak tylko raz byl szczepiony a ja tulilam w czwartek miki i rudego i nie wiem czy yoko przy sprzataniu bo mi chciala wyjsc ale yoko reka to dezynfekowalam natomiast maluchy sie wtulaly we mnie do szyi na przyklad....
Marta z tego co mi wiadomo Bazyl jest systematycznie szczepiony raz w roku, czyli tak jak zalecają lekarze weterynarii.
Axa76 pisze:No ale Yoko jest na kociarni chyba od lipca.
A do szczepienia nie minął Wam nawet rok, spokojnie.
Axa76 pisze:.....
A do szczepienia nie minął Wam nawet rok, spokojnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 564 gości