Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 11:32 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Pani Jasiu czy da rade Pani zrobić zdjęcie mordki tego białego w pręgi i czy to kocurek jest? bo ten Pan mi odpisał że chce kocurka bo żonie kotek odszedł i był bardzo podobny do tego z łapką co miałam. I chce zobaczyć jego buźkę :)

Ewciu na 3 i 4 zdjęciu co zrobiłam ostatnio to jest on cały widoczny. Mordeczkę ma podobną do Twojej Kici. Ale by było dobrze gdyby był to kotek. Jedni wolą koteczki drudzy kocurki. Oj żeby ich przekonać bez względu na płeć aby go chcieli. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Maleństwa na dworze a tu coraz zimniej. Przekonaj ich jakoś wiem, że masz duże przebicie. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie paź 07, 2012 11:36 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Będę po 13 wychodzić to potem jeśli się uda go bardziej uchwycić więc zrobię mu zdjęcie i innym kotkom też zrobię zdjęcia bo Olafen chce na FB ich ogłosić. Martwię się o nie bo coraz zimniej zapowiadają a one mają chyba nieco więcej jak 4 miesiące. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 11:37 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

jasia0245 pisze:
ewik85 pisze:Dobrze, że narazie mają się gdzie schować, ale i tak serce boli jak się patrzy na tego czarnego co łepek wystawia :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Widoczny jest na 4 i 5 zdjęciu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewik85 dzięki. Może znasz kogoś kto chciałby koteczka przygarnąć, chodzi o dobry domek oczywiście a może parkę np. czarny plus pingwinek. Ja popytam też po znajomych. Zrobię też ogłoszenia u wetów. One są naprawdę ładne ale bez kochających ich ludzi. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 18:28 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Byłam dziś u koteczek i dałam im suchej karmy... wcinały wszystkie i sie przepychały jedna przez drugą :) mój mąż troszke im tą dziure powiększył ale mocniej sie nie dało gołymi rękoma - potrzebny jest młotek. Zrobilam im zdjęcia - wrzuce później. Kiciuni też dałam suchej karmy i jak przyszłam to leżała na tunelu zgniecionym :) to jej poprawiłam.

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Nie paź 07, 2012 18:49 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Już wrzuciłam u siebie na facebooku link :)

ewik85

Post » Nie paź 07, 2012 18:54 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:http://tablica.pl/oferta/czworka-malutkich-kociakow-pilnie-szuka-domu-ID1EsTw.html

http://www.facebook.com/events/24080807 ... ext=create

Olu serdeczne dzięki. :1luvu:
Byłam dzisiaj u maluszków, zaniosłam im jedzonko i mleczko i wodę. Zaraz wychodzą z dziury jak usłyszą gdy ich wołam. Pingwinek dawał mi się głaskać jak jadł. Oj domki im potrzeba bardzo, włożyłam im do środka wcześniej też taki sweterek, żeby nie siedziały na zimnej podłodze, ale to nic w porównaniu z ciepłym domkiem u ludzi. :cry:
Ewik85 co ten pan mówił na temat koteczka białego w prążki bure. Chce go?? :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 18:57 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Już wrzuciłam u siebie na facebooku link :)

Ewik85 też serdecznie dziękuję. Może ktoś je wypatrzy. One już teraz się swobodnie mieszczą w tej dziurze. Domki, jeszcze raz domki im potrzeba. Jak zostanie tylko jeden to wezmę go do domu i dalej będę mu szukać domku. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 19:04 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Nie ma za co dziękować , to chwila pracy i nic więcej :)

My tez mamy kilka kotków. U mnie Oruś i Sara już doszły do siebie i szukam im domku a za dwa tygodnie dojdzie kotka bez oczka i Elza. Wtedy mam zabierze może część kociąt z działki.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie paź 07, 2012 19:20 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:Nie ma za co dziękować , to chwila pracy i nic więcej :)

My tez mamy kilka kotków. U mnie Oruś i Sara już doszły do siebie i szukam im domku a za dwa tygodnie dojdzie kotka bez oczka i Elza. Wtedy mam zabierze może część kociąt z działki.

To ile kotków teraz jest na tej działce tych starszych ludzi?
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 07, 2012 19:22 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Ja nawet n ie wiem. Ale są te kocięta buraski u nas w altance i je trzeba na zimę zabrać. Ich matka nie okociła się i martwię się, bo ten brzuch znaczyłby robaki. Gdzieś tam sobie biega ale u nas jej nie ma.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie paź 07, 2012 20:10 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Cały czas piszę z tym panem, ale on chce wiedziec czy ten biały to kocurek? i jak go złapiemy - ja mu napisałam że jakoś spróbujemy :)

ewik85

Post » Nie paź 07, 2012 20:14 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Zdjęcia z dzisiaj, pan jest zainteresowany tym bialym co łepek wystawia - już przesłalam mu te zdjęcia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewik85

Post » Nie paź 07, 2012 21:12 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Zdjęcia z dzisiaj, pan jest zainteresowany tym bialym co łepek wystawia - już przesłalam mu te zdjęcia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ewik ten kotek jest widoczny dobrze na tych moich poprzednich zdjęcia. Zdjęcie 4 i 5. Nie ma problemu jutro zadzwonię do tego pana co ich woła po imieniu i sprawdzimy czy to kocurek czy nie. Możemy się umówić po południu ja też mogę ok.10-tej lub po 15-tej. Ale bym chciała aby był to kocurek. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon paź 08, 2012 15:45 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Mała koteczka z tej czwórki już od godzinki jest u mnie w domu. Dzisiaj lub jutro pójdzie do nowego domku. Ewik85 - mąż załatwił jej domek, kolega z pracy chce młodego czarnego kotka. Mała zaczyna się bawić zabawkami przy drapaku. Moje kotunie tylko się przyglądają. Nie ma już żadnej awantury. Chyba moje kotki wyczuły, że to jeszcze dzieciak. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]