Znalazłam kotkę po potrąceniu samochodem!! [Opole]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 10:24 Re: Znalazłam kotkę po potrąceniu samochodem!! [Opole]

Niedawno trafił do nas maluszek, znaleziony na ulicy i potraktowany preparatem na pchły toksycznym dla kotów.
Miałyśmy nadzieję, że jednak uda się go uratować.

Wczoraj potuptał za kicią, mam nadzieję, że się nim zaopiekowała za TM :(
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lip 26, 2012 11:14 Re: Znalazłam kotkę po potrąceniu samochodem!! [Opole]

Na pewno się nim zaopiekowała.. mam przeczucie że byłaby dobrą mamusią.. teraz po drugiej stronie na pewno odpowiednio zajmie się kotkiem, który pognał za nią przez Tęczowy Most

CoToMa dziękuję jeszcze raz za to co zrobiłyście dla kotki!! szkoda, że się nie udało :(

Doszły mnie słuchy, że kilka osób się oburzyło moim wpisem o "dobrej mamusi dla nienarodzonych dzieci" żeby była jasność, to są TYLKO słowa!! i pamiętajcie, że dotyczą kotki za TM do której dołączył mały kociak dla którego może być mamą... (sama nie wiem czy wierzę w ogóle, że po drugiej stronie coś w ogóle jest zarówno dla nas jak i dla zwierząt...)

Gdy zawiozłam kotkę do weta i dowiedziałam się, że jest w ciąży zasugerowałam aborcję, a że w klinice nie zrobili nic kompletnie... cóż...

mala_manufaktura

Od: Śro lip 13, 2011 13:29

Post » Pt lip 27, 2012 8:13 Re: Znalazłam kotkę po potrąceniu samochodem!! [Opole]

Szkoda, że się nie udało :(

Dziękuję Ci, że nie minęłaś jej obojętnie na tej drodze, przynajmniej nie umierała gdzieś w krzakach...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lip 30, 2012 9:54 Re: Znalazłam kotkę po potrąceniu samochodem!! [Opole]

Zamykam na prośbę autorki.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia]