Moderator: Estraven
asiaf1 pisze:4 kociakom załatwiłam lecznicę na Kosiarzy w Wilanowie. Nie było juz na co czekać. Maja koci katar. Jeden z nich ma oko do usunięcia może uda się uratować drugie.
Jeżeli jest ktoś z tych okolic to proszę aby się ujawnił, trzeba iść do tamtejszego urzędu po papier na leczenie kotów.
Karolek(ona) pisze:teraz juz wiecie - nie pisac na forum, nie szukac domow, kasy na leczenie, sterylki, tylko wszytsko łapac i w domu upychac w szufladach
Peter91 pisze:Witam
Czytam i nie po prostu nie wierze . GDYBYŚCIE rzeczywiście WZIĘŁY na siebie koty ..... i POMAGAŁY jak to tu niby wygląda to zamiast pisać idiotyczne posty co tu zrobić radziłbym się ogąrnać troche w sobie bo ALBO POMAGACIE ALBO TYLKO GADACIE . I powiem Wam że ja jestem na bierząco z tą sprawą - śledze ja na fejsbuku - TO MAŁYCH KOTKÓW już tam nie ma. Wy sobie tu gadacie a inni za was robia . zanim wy byście się zebrały POMAGAĆ to już by wszystkie poślepły .... Jak na osoby ktore PODOBNO pomagaja kotom to macie mala wiedze na ten temat ..... DZIĘKI BOGU są inni co DZIAŁAJĄ a nie siedza i biadola jak baby na straganie ..... Orientowalyscie sie jak tam bylyscie ...jak facet jak pisalyscie byl pijany mozna bylo przyjechac nastepnego dnia ..... Tym malym kotkom potrzebna natychmiastowa pomoc a nie gadanie .... To nie za was nalezy dziekowac Bogu......
radze sie ogarnac troche :/
Pozdrawiam
agusia_1 pisze:Peter91 pisze:Witam
Czytam i nie po prostu nie wierze . GDYBYŚCIE rzeczywiście WZIĘŁY na siebie koty ..... i POMAGAŁY jak to tu niby wygląda to zamiast pisać idiotyczne posty co tu zrobić radziłbym się ogąrnać troche w sobie bo ALBO POMAGACIE ALBO TYLKO GADACIE . I powiem Wam że ja jestem na bierząco z tą sprawą - śledze ja na fejsbuku - TO MAŁYCH KOTKÓW już tam nie ma. Wy sobie tu gadacie a inni za was robia . zanim wy byście się zebrały POMAGAĆ to już by wszystkie poślepły .... Jak na osoby ktore PODOBNO pomagaja kotom to macie mala wiedze na ten temat ..... DZIĘKI BOGU są inni co DZIAŁAJĄ a nie siedza i biadola jak baby na straganie ..... Orientowalyscie sie jak tam bylyscie ...jak facet jak pisalyscie byl pijany mozna bylo przyjechac nastepnego dnia ..... Tym malym kotkom potrzebna natychmiastowa pomoc a nie gadanie .... To nie za was nalezy dziekowac Bogu......
radze sie ogarnac troche :/
Pozdrawiam
No tak, najlepiej nie pracować, nie mieć własnego życia i być dyspozycyjnym 24h na dobęA kasa będzie spadać z nieba
![]()
Żałosny jesteś![]()
Może i jesteś dzięki fb na bieżąco ze sprawą ale nie jesteś na bieżąco z naszymi sprawami, także z łaski swojej nikogo nie oceniaj
asiaf1 pisze:Chyba zginęło w gąszczu postów. Dziewczyny czy sobotnia akcja jest pewna? Czy rzeczywiście ktoś przyjedzie zabrać koty? Nie chciałabym żeby Ania została z tym sama. Z kotami jest o tyle dobrze, że większość lecznic ma umowy z gminami na sterylki. Gorzej z psami i finansowo i z domami tymczasowymi.asiaf1 pisze:4 kociakom załatwiłam lecznicę na Kosiarzy w Wilanowie. Nie było juz na co czekać. Maja koci katar. Jeden z nich ma oko do usunięcia może uda się uratować drugie.
Jeżeli jest ktoś z tych okolic to proszę aby się ujawnił, trzeba iść do tamtejszego urzędu po papier na leczenie kotów.
kamari pisze:
Olejcie trolla i róbcie swoje. Idiotów nie brakuje, a życzliwych zwłaszcza.
Peter91 pisze:Nie doczepiajcie sie do mojego pierwszego postu tylko doczytajcie reszte a potem suncie obrazy na moj temat ok ?
bo naprawde mam niezla zabawe z waszych postow ....jak do scianyi sie ruszcie a nie na forum piszecie
A to co mowicie to spoko ale Pani Ania i Asia tez pieniedzy nie maja tez robia kursy do warszawy np dzis zrobily az dwa wczoraj jeden i na tym sie nie konczy ..... i tez ledwo ciagnal ....i poprosily NP LUDZI O POMOC i dostaja ja ....bo trzeba byc zaradnym i myslec jak sie chce pomoc .... a nie biadolic jakim to sie jest biednym ,...
szkoda ze tak żwawo z kotami nie dzialacie jak tu na forum mi odpisujecie szkoda
) w między czasie pracują. Praca, wiesz, to taka głupawa strata czasu na pozyskanie pieniędzy. Zajmuje zwykle 8 godzin dziennie plus dojazd.kamari pisze:Słońce ty moje, najmądrzejsza szczoteczko świata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 38 gości