Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Spieszę donieść, że Zosia z dzieciakami (czyli rodzinka budowlańców) w weekend przeprowadzi się do DT
lutra pisze:Umarła Mała Pink, jedna z piątki koloroych kociaków. IBD. Po zabiegu jelita przestały pracować. Miała super dom, szkoda, że na tak krótko.
annakreft pisze:a propos małych budowniczych i ich mamy - oni są straszni te małe aniołki, podczas wieczornego dokarmiania zostałam pokonana przez błyskawicznie-się-poruszające-na-chwiejnych-jeszcze-nóżkach-ale-całkowicie-bez-strachu-wciskające-się-wszędzie małe "krówki"Zosia nie była zainteresowana przychówkiem tylko słoiczkiem z kurczaczkiem
mam też za sobą zawał serca z powodu Floriana który uporczywie wdrapuje się na siatkę klatki i ...spada
Dorota pisze:annakreft pisze:a propos małych budowniczych i ich mamy - oni są straszni te małe aniołki, podczas wieczornego dokarmiania zostałam pokonana przez błyskawicznie-się-poruszające-na-chwiejnych-jeszcze-nóżkach-ale-całkowicie-bez-strachu-wciskające-się-wszędzie małe "krówki"Zosia nie była zainteresowana przychówkiem tylko słoiczkiem z kurczaczkiem
mam też za sobą zawał serca z powodu Floriana który uporczywie wdrapuje się na siatkę klatki i ...spada
![]()
![]()
Annazoo pisze:Dorota pisze:annakreft pisze:a propos małych budowniczych i ich mamy - oni są straszni te małe aniołki, podczas wieczornego dokarmiania zostałam pokonana przez błyskawicznie-się-poruszające-na-chwiejnych-jeszcze-nóżkach-ale-całkowicie-bez-strachu-wciskające-się-wszędzie małe "krówki"Zosia nie była zainteresowana przychówkiem tylko słoiczkiem z kurczaczkiem
![]()
![]()
DT, dasz jakieś foty na zachętę?
Tweety pisze:wszyscy budowniczy mają spełnione trzy życzenia z okazji Dnia Dziecka także nie wyjdą od nas z pustymi rękami:) Z p. Izą mamy ustalone co, jak i kiedy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 162 gości