UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 20, 2012 1:22 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

Poryczałam się
Beliowen :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie maja 20, 2012 8:15 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

Cudooownie :1luvu:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Nie maja 20, 2012 8:23 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

ankacom pisze:Joluka poradź sąsiadkom tej zmarłej pani żeby zaczęły wystawiać jedzenie tam gdzie była wyrzucona kotka i niech obserwują to miejsce. Kotka może wrócić. Już nie jeden kot tak się odnalazł.
Szkoda koteczków i ich mamy :(

Dokładnie, szkoda koteczków i mamy. Mam nadzieję, że koteczka się odnajdzie. Jak ja nienawidzę takich ludzi bez uczuć, nienawidzę dosłownie... Trzymam kciuki za odnalezienie mamy :ok:
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Nie maja 20, 2012 8:27 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

marzena81 pisze:
ankacom pisze:Joluka poradź sąsiadkom tej zmarłej pani żeby zaczęły wystawiać jedzenie tam gdzie była wyrzucona kotka i niech obserwują to miejsce. Kotka może wrócić. Już nie jeden kot tak się odnalazł.
Szkoda koteczków i ich mamy :(

Dokładnie, szkoda koteczków i mamy. Mam nadzieję, że koteczka się odnajdzie. Jak ja nienawidzę takich ludzi bez uczuć, nienawidzę dosłownie... Trzymam kciuki za odnalezienie mamy :ok:

Jeszcze jak sobie pomyślę jak kotka musiała być przerażona, może tęskni za dziećmi, na pewno tęskni za sowim starym domem... płakać mi się chce... :(
Czy jest w ogóle taka możliwość, żeby ktoś czasem zajrzał czy kotka wróciła czy zobaczył czy gdzieś tam się kręci?, pochodził i poszukał jej???? Na pewno gdzieś się zaszyła i jest blisko... Nie mogła pójść daleko, biedactwo :( Może też potrzebować pomocy...
Kicuki za kotkę :ok:
I cieszę się, że dzieciaki odratowane :kotek:
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Nie maja 20, 2012 9:49 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

...wytrzymał..?
Pływanie pod prąd wyrabia mięśnie.
Obrazek Obrazek Obrazek

lucjaa

Od: Czw mar 22, 2007 12:20

Post » Nie maja 20, 2012 11:37 Re: UMIERA NA NASZYCH OCZACH - ZAGŁODZI SIĘ Z TĘSKNOTY! POMO

Siedzi w łazience.
Dobre rokuje - miziany w lecznicy wystawił brzuchol :)

Zapraszam do wątku moich kotów, tam będą relacje
viewtopic.php?f=1&t=29299

Ten zamykam.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

[poprzednia]