Kciuki please

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:Dzwoniła Wiesiaczek1 - co prawda umówiła się z opiekunką na jutro (opiekunka dziś nie może) ale Wiesiaczek1 też nie może bezczynnie czekać, jedzie zaraz na rekonesans i liczy na szczęście - może Maciuś się pokaże? Pozwoli się zapakować do kontenera?
Kciuki please![]()
![]()
![]()
![]()
wiesiaczek1 pisze:Maciusiu, czekamy na ciebie
Duża, Gucio, Kacper, Zorro, Miciuś i Felek![]()
annskr pisze:Mamy go![]()
Mamy go![]()
annskr pisze:A je biegnę na wątek onkologiczny prosić o wsparcie![]()
....
vega29 pisze:Za Maciusia![]()
Zapraszam opiekunkę Maćka na wątek Funduszu Onkologicznego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137708.
kwinta pisze:A czemu nie będzie miał operacji ??
wiesiaczek1 pisze:Maciuś jadł dzisiaj ładnie, pił, ale bardzo się boi , raczej boi się moich kotów niż mnie,
nie wiem, kocham go i jeśli komuś oddam to musi być najlepszy dom,
ale wiem, on nie może wrócić "tam" , jest delikatny, taka przylepka kolanowa,
![]()
![]()
![]()
Elutka pisze:Tak sobie śledzę ten rozczulajacy wątek (trafiłam go przez facebooka) i myślę że może gdyby Maćka i Flinkę wzięło to małżeństwo co było chętne to byliby przynajmniej razem a tak to się juz pewnie nigdy nie zobaczą. A swoją drogą to dlaczego oni nie moga wziąć Maćka samego bez Flinki? Czy już go nie chcą? A może czują się trochę oszukani że niby się szukało wspólnego domku dla parki a jak się znalazł to nici z tego... Trochę ich rozumiem. No ale pomimo wszystko może Maciek mógłby iść do nich... Czy oni zrezygnowali?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Williamvow i 43 gości