Od dawna nie widzę Anorektyka.

Pojawiły sie na stołówkach inne koty.Co gorsza w większości
takie co mają dom albo go straciły.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Proszę Wszystkich o poszanowanie tego wątku.
Proszę o oddanie go kotom.One już wiele wycierpiały......
Proszę o uszanowanie motta wątku:
WIDZĘ. CZUJĘ. MAM DUSZĘ I SERCE.NAS KOTÓW JEST DUŻO. POMÓŻ.
Prosimy nie wprowadzaj kłótni na wątek.
Nie odbieraj nam nadziei.Jest nas tak dużo......
Bez POMOCY LUDZI, BEZ WAS .....zginiemy.
bodzia_56 pisze:Uważam, że będziemy rozmawiac tutaj tylko w kulturalny sposób, a napastliwe wypowiedzi pominiemy po prostu milczeniem. BO NAJWAŻNIEJSZE SĄ TU KOTYPozdrawiam cie serdecznie i uciekam na działkę do moich kocurków
wiora pisze:Druga ale ... razem z Niunia wygrałyśmy konkurs książi i koty pierwsze miejsce nam przypadło,Dziękuję bardzo wszystkim , którzy oddali na nas głos
iza71koty pisze:Pogrzebcie proszę Dziewczyny.Moze macie w domku coś co zalega.Co możemy spieniężyć i sprzedać na Bazarku.![]()
W sytuacji tylu kłopotów jeszcze dodatkowe związane z finansami są wtedy prawdziwym gwozdziem to trumny.
Kiedy jestem spokojna ze mam z czym isć do kotów to i cała robota człowiekowi idzie lżej.Bardzo prosze.
Aniu Kochana.Jak dojdą wody toaletowe wyśle Ci zdjęcia i poprosze pieknie o Bazarek.![]()
Mam tutaj jeszcze 3 miseczki od Ciebie i tunel od Wiory.Moze wystawisz jak znajdziesz chwilke?Nie dam rady teraz.Serio.Za duzo tego wszystkiego naraz.
![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Pogrzebcie proszę Dziewczyny.Moze macie w domku coś co zalega.Co możemy spieniężyć i sprzedać na Bazarku.![]()
W sytuacji tylu kłopotów jeszcze dodatkowe związane z finansami są wtedy prawdziwym gwozdziem to trumny.
Kiedy jestem spokojna ze mam z czym isć do kotów to i cała robota człowiekowi idzie lżej.Bardzo prosze.
Aniu Kochana.Jak dojdą wody toaletowe wyśle Ci zdjęcia i poprosze pieknie o Bazarek.![]()
Mam tutaj jeszcze 3 miseczki od Ciebie i tunel od Wiory.Moze wystawisz jak znajdziesz chwilke?Nie dam rady teraz.Serio.Za duzo tego wszystkiego naraz.
![]()
oczywiście pomogę w bazarku, chociaż tak mogę pomóc..
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, LimLim, puszatek, Wojtek, Zosia007 i 41 gości