Nieodwidząca Śmietana w typie syjama pozdrawia z domu:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 16:41 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

nie spadamy,bo domku szukamy :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 20, 2012 22:44 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Śmietana to nie jest właściwe imię dla tej damy. To właściwie nie jest nawet imię. Cremona to jest odpowiednio śmietanowe imię.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob kwi 21, 2012 7:19 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Adoptujesz - zmieniasz :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob kwi 21, 2012 8:31 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Ona jest taka milusia,ze ja nazywam-LUSIA :wink: Znajdziemy domek na pewno,trochę to potrwa,ale będę śledziła ogłoszenia...bo jest jedna "nawiedzona"co sciaga koty kalekie,więc będe LUSI-Śmietany PILNOWAĆ :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 9:13 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Dziewczyny, będę się czepiać. :mrgreen: Widziałam kotkę na sterylizacji i jej umaszczenie wydawało mi się zjawiskowe. A na tych zdjęciach ona taka jakaś...zwykła wyszła 8O Dałoby się coś z tym zrobić, czy to może z moją pamięcią coś jest nie tak?
Swoją drogą pływanie do odciętych przez wodę kociąt to wyczyn dla widzącego kota. Niesamowite są możliwości przystosowawcze.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob kwi 21, 2012 9:59 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Jejku jak ona piękniejsza niź na tych fotkach to szok,jest prześliczna i na tych :love:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 12:43 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Tosza pisze:Dziewczyny, będę się czepiać. :mrgreen: Widziałam kotkę na sterylizacji i jej umaszczenie wydawało mi się zjawiskowe. A na tych zdjęciach ona taka jakaś...zwykła wyszła 8O Dałoby się coś z tym zrobić, czy to może z moją pamięcią coś jest nie tak?
Swoją drogą pływanie do odciętych przez wodę kociąt to wyczyn dla widzącego kota. Niesamowite są możliwości przystosowawcze.

ona jest jeszcze ładniejsza?
a to trzeba jej zrobić dobry marketing
wjechać na ambicje ludziom - o tu u mnie na wsi zadziałało by, jak by powiedzieć, że to jest nowa unikalna rasa - Kot Polski
sądzicie, że sąsiedzi by pozazdrościli?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob kwi 21, 2012 13:46 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Jak dziś kocia?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 21, 2012 15:39 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Zapisuję.
Bożena, jesli masz na myśłi osobę, którą ja mam na myśli - to pilnuj. Osoba chyba działa dalej..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 21, 2012 16:15 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Ona ma jakieś wydarzenie na FB? Mam krakowskich znajomych, może pomogliby znaleźć dom?
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Sob kwi 21, 2012 17:49 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob kwi 21, 2012 18:36 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

morelowa pisze:Zapisuję.
Bożena, jesli masz na myśłi osobę, którą ja mam na myśli - to pilnuj. Osoba chyba działa dalej..

wiem...co dam rade pilnuję...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 19:36 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

BOZENAZWISNIEWA pisze:Ona jest taka milusia,ze ja nazywam-LUSIA :wink: Znajdziemy domek na pewno,trochę to potrwa,ale będę śledziła ogłoszenia...bo jest jedna "nawiedzona"co sciaga koty kalekie,więc będe LUSI-Śmietany PILNOWAĆ :!:

W Krakowie? 8O

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob kwi 21, 2012 20:04 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Tosza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Ona jest taka milusia,ze ja nazywam-LUSIA :wink: Znajdziemy domek na pewno,trochę to potrwa,ale będę śledziła ogłoszenia...bo jest jedna "nawiedzona"co sciaga koty kalekie,więc będe LUSI-Śmietany PILNOWAĆ :!:

W Krakowie? 8O

Nie..ale "cholera"ją wie za kogo sie podaje jak szuka kota...bierze tez koty przez osoby trzecie,więc trzeba bacznie sprawdzac dokad koty idą...
Na FB tez działa,wiec tym bardziej zaglądam kto dołącza do grupy Śmietany
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie kwi 22, 2012 21:15 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

:kotek:
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]