Gosiu opisz zdjęcia proszę bo zaraz mam autobus do szpitala
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Prowadzę rozmowy w sprawie adopcji Pysiola, dziewczyny proszę napiszcie mi na kiedy przypada drugie szczepienie na grzyba u Pysiola, a Ciebie Iwonko proszę o zapytanie Pani Doktor czy trzecie szczepienie jest wymagane i kiedy by ewentualnie musiało być?
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Prowadzę rozmowy w sprawie adopcji Pysiola, dziewczyny proszę napiszcie mi na kiedy przypada drugie szczepienie na grzyba u Pysiola, a Ciebie Iwonko proszę o zapytanie Pani Doktor czy trzecie szczepienie jest wymagane i kiedy by ewentualnie musiało być?
Jutro jadę z Madzią i Pysiolem na kontrolę ,to się wszystkiego dowiem. Pysiolek, jak na malucha, już dosyć długo czeka, fajnie by było jakby znalazł dom.
The Szops pisze:Czy ktoś ma możliwośc zawieźc jutro na 14-tą kotkę (tą czarnulkę z Wiśniowej) na sterylkę do Lupusa? Ja nie mam transportu i jestem chora; w ostateczności pojadę z nią autobusem.
wiesiak pisze:The Szops pisze:Czy ktoś ma możliwośc zawieźc jutro na 14-tą kotkę (tą czarnulkę z Wiśniowej) na sterylkę do Lupusa? Ja nie mam transportu i jestem chora; w ostateczności pojadę z nią autobusem.
IIwonko czy bylabyś w stanie dowiesć tą kotkę na sterylkę bo coś trzeba zrobić jak jest termin.Marta chora i autobus to stres dla kotka.Trzeba to koniecznie ustalić bo kotka musi być rano bez jedzenia.![]()
wiesiak pisze:Zdjęcia z dyżuru niedzielnego
Gosiu opisz zdjęcia proszę bo zaraz mam autobus do szpitala
edisza pisze:To i my do nowego wątku wkroczymy z nowymi- dobrymi wiadomościami
Renia zrobiła ładną kupkę
Ma mega apetyt- nie je tak szybko jak Inka, ale daje radę
Zjadła dziś całą puszkę Gourmeta, troszkę gerberka (przy antybiotyku), serduszko drobiowe i pół saszetki Animondy jesteśmy z niej dumni
Dla humoru, wczorajsza rozmowa z Rafałem, cieszyliśmy się, że nie spała ciągle i że nie miała zaropiałych oczu i tak:
R- (pogłaskał i z dumą stwierdził) "Będą z Ciebie ludzie"
Ja-(zaśmiałam się i powiedziałam) "Chyba... będą z Ciebie koty" (nie ludzie)
R- "o nie, nie, kotów lepiej żeby z niej nie było, wyzdrowieje i na sterylkę jedziemy"
Bryka też już nawet dużo
Zwiedzanie pokoju, ciąg dalszy:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 63 gości