jesli moge cos wtrącic do watpilowsci sterylizacyjnych , rozmawiałam z dR Sikorskim , On rozmawiał z duszpasterzem Polskiego Zwiazku Lekarzy weterynarii ojcem Ogiello ( może przekreciłam nazwisko) na temat sterylizacji kotek w ciąży.zdanie duszpasterza jest jedno :STERYLIZOWAĆ zwierzę wedle wierzeń Koscioła nie ma duszy a weterynarze ś a po to zeby zwierzetom pomagac , także dał wszystkim zielone swiatło, myśle że weterynarze którzy nie chcą tego robić wykręcając sie etyką po prostu nie mają umiejętności i robią to z lenistwa.
takie jest moje zdanie
Kotki prawie wpadly w objecia! Zaczely sie tulic i mryczec To chyba matka i corka, albo siostry.
Ta druga kotka ma jeszcze wiekszy brzuch od Zezolki Jest niesamowicie gruba... brzuch ciagnie prawie po ziemi...
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok... Strasznie mnie stresuja takie rzeczy
ja też Cię podziwiam!!a wielkie to są kotki , nie wiedziałam, że kot jest w satnie osiągnąć takie rozmiary , no ale teraz najważniejsze aby wszystko poszło dobrze i aby koteczki znalazły dobre domki!!
wlasnie wrocilam z piwnicy....
Kocice rozwalone , kazda w swoim kartonie Sa takie wielkie przez te brzuchy Bo normalnie reszta ciala jest dosc drobna Leza wyjatkowo spokojnie i mrucza Uspokoilam sie troszke