OSTRZEŻENIE-weterynarz Okapa- wyrok

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 18:21 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Czy to nie on (jednak) robił kiedyś sterylki:
gosia2703 napisał(a):Polecam dr Piotra z Animal-Vet, przeprowadził sterylizację dwóch moich kotek (najnowszą metodą, mniej inwazyjną), kotki mają się dobrze, a minęły już prawie dwa lata, jest bardzo uczciwy, dokładny, umie zająć się zwierzętami, dostałam nawet od niego klatkę na drugą kotkę (miałam tylko jeden transporter w domu), leczył także mojego psa po zawale.
Niedługo wybieram się do niego na następną sterylizację kotki.
pozdrawiam i jeszcze raz polecam
?

Tylko że jest tam też taki wpis (później):
przez gosia2703 » 23 cze 2010, o 07:13
Odwołuję nie polecam Pana o którym pisałam, nie powiadomił mnie o zamknięciu gabinetu w dniu w którym miał zdjąć szwy kotu niepotrzebnie narażałam kota na stres jazdą samochodem i straciłam czas i nerwy, mimo tego że byliśmy umówieni nie zadzwonił do mnie i nie przełożył wizyty na wcześniejszą godzinę, masakra w rezultacie poszłam z kotem do gabinetu przy wojska polskiego i Pani zdjęła szwy wrr i grr

Dla ciekawych - cytaty stąd: http://www.forum.swidnik.net/viewtopic. ... d&start=50.

Edit: Rozumiem, że robi "zwykłe" sterylki, a aborcyjnych nie.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pon mar 12, 2012 20:05 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Ten opis, który wstawiłeś dotyczy chyba Świdnika. Ale to chodzi o dr Okapę w Warszawie. Tzn. nie wiem, czy o niego chodzi, bo nadal nie rozumiem, co zostało napisane. Nie wiem, czy to ten wet jest zły czy dobry :roll: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 12, 2012 20:55 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Marcelibu pisze:Ten opis, który wstawiłeś dotyczy chyba Świdnika. Ale to chodzi o dr Okapę w Warszawie. Tzn. nie wiem, czy o niego chodzi, bo nadal nie rozumiem, co zostało napisane. Nie wiem, czy to ten wet jest zły czy dobry :roll: .

A wet to już nie może się przeprowadzić?
Zwłaszcza, że na podlinkowanym forum widać, że w Świdniku nie najlepiej poszło prowadzenie biznesu..

Pessa

Od: Śro sie 22, 2007 11:48

Post » Pon mar 12, 2012 21:17 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Piotr Okapa przeniósł się ze Świdnika do Warszawy, lecznica na Korotyńskiego działa od początku marca, nawet nie zmieniono kartki na drzwiach po poprzedniej przychodni. Widać w Świdniku nie sterylizują kotek w ciąży.
Nie mam pojęcia jakim cudem ktoś taki wygrał przetarg, znaczy wiem- był najtańszy, bo w ramach talonu na kastrację/ sterylizację kotów nie odrobacza, nie leczy im zębów , ani świerzbowca, bo przecież nie będzie tego robił za darmo- tak mi powiedział. Ciekawe czy nacina kotom uszy?
Zamierzam sprawdzić czy kocury rzeczywiście wykastrował, bo może to też nie jest w cenie. :?
AnielkaG

Post » Pon mar 12, 2012 21:45 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

AnielkaG pisze:Piotr Okapa przeniósł się ze Świdnika do Warszawy, (...)

To taka bajka... :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon mar 12, 2012 22:41 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

no to pięknie nas urządzili .....pogratulować Gminie :evil:
oczywiście ,nie byli świadomi kogo wybierają ,więc mam nadzieje że teraz po uświadomieniu coś z tym zrobią.
koszmar :?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 13, 2012 7:30 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Makabra :? Ale i tak macie lepiej, bo lecznic dużo.
U nas wetów całkiem sporo, ale takich, którym bym spokojnie powierzyła zwierzaka, można policzyć na palcach.

Będziecie pisać jakąś petycję?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 13, 2012 8:50 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Erin pisze:Makabra :? Ale i tak macie lepiej, bo lecznic dużo.
U nas wetów całkiem sporo, ale takich, którym bym spokojnie powierzyła zwierzaka, można policzyć na palcach.

Będziecie pisać jakąś petycję?

Wydaje mi się że trzeba :roll: takiego .......... hm weterynarz trzeba z takim podejściem i z takim słownictwem :evil: trzeba światu pokazać :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 13, 2012 8:55 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

W takim razie mocne kciuki za efekty :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 13, 2012 10:15 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Oczywiście , nie zostawimy tego bez reakcji. Najlepiej by było gdyby Gmina Włochy rozwiazała umowę.
AnielkaG

Post » Wto mar 13, 2012 10:26 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Myślę, że powinien ponieść konsekwencje nie tylko służbowe, ale odpowiadac również za obrazę osobistą klientów i słownictwo na poziomie menela.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto mar 13, 2012 11:18 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Żaden menel nigdy mnie tak nie zwywzywał, takich słów nie słyszałam jak żyję, a trochę doświadczenia z osobami o niskim poziomie kultury miałam. :roll:
AnielkaG

Post » Wto mar 13, 2012 11:28 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

meggi 2 pisze:
AnielkaG pisze:tak, ta
Meggi to talony z Włoch
z Ochoty jest przecudowny Ginvet :D

coś nie doczytałam , odbierałam koty wolszczaki po zabiegach z Grójeckiej było bardzo sympatycznie :)

Na Grójeckiej i na talon to pewnie Ginvet, jak pisze AnielkaG - przecudowny. Na talon jest full opcja, nie tylko sterylka.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto mar 13, 2012 14:17 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

ciekawa jestem czemu przeniósł się z tamtego miejsca ,czyżby tam też był tak dobry ,miły i kulturalny ? :evil:
warto by popytać .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 13, 2012 19:39 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Kurcze - niedobrze, że taki wet będzie sterylizował na talony... :(

Marcelibu

[poprzednia][następna]