Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 16:35 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Legnica pisze:
MariaD pisze:
Kicorek pisze:Odpowiedź od dwóch dni jest w wątku na Kocim Bazarku:

Zofia&Sasza pisze:(...)Teo jest u mnie w domu.

Edit: osoby chętne zweryfikować tę informację mogą zawsze zwrócić się do Zofia& Sasza z prośbą o umożliwienie im osobistego obejrzenia kota.

Zwracam się więc z prośbą do Zofia&Sasza o umożliwienie osobistego obejrzenia kota!

Znów milczenie Zofia&Sasza?
To bardzo prosta prośba.
Mogę go zobaczyć?
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 16:37 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Legnica pisze:
Legnica pisze:
MariaD pisze:
Kicorek pisze:Odpowiedź od dwóch dni jest w wątku na Kocim Bazarku:

Zofia&Sasza pisze:(...)Teo jest u mnie w domu.

Edit: osoby chętne zweryfikować tę informację mogą zawsze zwrócić się do Zofia& Sasza z prośbą o umożliwienie im osobistego obejrzenia kota.

Zwracam się więc z prośbą do Zofia&Sasza o umożliwienie osobistego obejrzenia kota!

Znów milczenie Zofia&Sasza?
To bardzo prosta prośba.
Mogę go zobaczyć?

Nie mam problemu z pokazaniem kota. Musze jednak przyznać, że mam problem z wpuszczeniem akurat ciebie do domu ;) Pozwolisz, że zastanowię się nad formą, jaką mogłaby przybrać ta wizyta?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 02, 2012 16:44 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Oczywiście,zastanów się proszę,jeśli potrzebujesz wiecej czasu na zastanowienie się nad sposobem i formą okazania kota :wink:
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 16:45 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Legnica pisze:Oczywiście,zastanów się proszę,jeśli potrzebujesz wiecej czasu na zastanowienie się nad sposobem i formą okazania kota :wink:

Potrzebuję. Tym bardziej, że za moment znikam z netu do poniedziałku. Tak że życzę miłej dyskusji paniom. ;)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 02, 2012 16:47 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Szalony Kot pisze:A także o brak informacji jak tylko okazało się, że kot do domu nie pojedzie, w związku z czym w Legnicy przepadł fajny domek.

Skąd masz informację, że to był fajny domek? Uczestniczyłaś w w próbie adopcyjnej?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt mar 02, 2012 16:48 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Może jednak odpowiesz przed poniedziałkiem?
Umozliwisz mi zobaczenie kota w realu czy nie?

Nie zmuszam cie do umawiania konkretnego terminu,w najblizszym czasie oczywiscie.
Odpowiedz tylko czy mogę go zobaczyć czy nie?
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 16:50 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

joshua_ada pisze:
Szalony Kot pisze:A także o brak informacji jak tylko okazało się, że kot do domu nie pojedzie, w związku z czym w Legnicy przepadł fajny domek.

Skąd masz informację, że to był fajny domek? Uczestniczyłaś w w próbie adopcyjnej?

Bo Zofia&Sasza była tym domem zachwycona/zadowolona/zdecydowana na wydanie kota.
Pisała o tym w tamtym watku(link w moim pierwszym poscie)doczytaj proszę.
Legnica

Post » Pt mar 02, 2012 16:54 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Legnica pisze:Może jednak odpowiesz przed poniedziałkiem?
Umozliwisz mi zobaczenie kota w realu czy nie?

Nie zmuszam cie do umawiania konkretnego terminu,w najblizszym czasie oczywiscie.
Odpowiedz tylko czy mogę go zobaczyć czy nie?

Nie, nie odpowiem. Przykro mi. To że możesz zobaczyć kota już napisałam.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 02, 2012 16:56 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Mogę zobaczyć kota.Super.
Szykuję sie więc do podróży.Jak tylko zorganizujesz wszystko co jest ci potrzebne do pokazania mi Teo,daj znać.
Przyjadę.
Legnica

Post » Pon mar 05, 2012 6:31 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Zgodnie z obietnicą otwieram, aby umożliwić stronom wypracowanie kompromisu. Wymaga to chęci i dobrej woli wszystkich zainteresowanych. Jeżeli jednak zamiast tego wątek będzie miejscem przepychanek, docinków, oskarżeń i drwin, zostanie ponownie zamknięty, na stałe a wobec uczestników mogą zostać wyciągnięte konsekwencje regulaminowe. Bardzo proszę o konstruktywne i wyważone wpisy.
Wczoraj wieczorem wątek został oczyszczony z OT oraz wpisów powtarzających się.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon mar 05, 2012 12:40 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Zofia&Sasza,zastanowiłaś się już?
Legnica

Post » Pon mar 05, 2012 23:18 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Podrzucę,w oczekiwaniu na odpowiedź.
Legnica

Post » Wto mar 06, 2012 12:51 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

I ja podrzucę
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Wto mar 06, 2012 18:08 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Jak się miewa Teo?
Lepiej/gorzej?
Legnica

Post » Śro mar 07, 2012 13:10 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Taka cisza nagle nastała...
Nie wiem jak inni,ale ja jestem bardzo zdziwiona,takie długotrwałe milczenie Zofia&Sasza to dla niej baaardzo nietypowe zachowanie.
No,ale i sytuacja nie typowa.Tym razem nie chodzi o "innych",ale o kota z Fiv+,który był/jest pod opieką Zofia&Sasza.
Jest czy był?
Podobno mogę go zobaczyć...
Kiedy Zofia&Sasza?

Usunęłam fragment dyskusji (po tym poście) stanowiący zalążek awantury.
alix76
Legnica

[poprzednia][następna]