K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 12:45 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

katgral pisze:
Tweety pisze:Kto się pisze na zbiórkę czy, jak to mniej więcej określa Kocuria, odjechaną zabawę w Almie?
9 - 11.03, w piątek godz. 18 - 21, sobota 11 - 18, niedziela 14 - 18?

A 3.03 w sobotę zrobimy sobie zebranie, podsumujemy luty (chyba dość owocny i udany), zorientujemy się jak finansowo stoimy, określimy plany na marzec, może pojawią się jakieś nowe pomysły? Na razie sygnalizuję, listę zrobimy w przyszłym tygodniu.

Ja mogę być w piątek 09.03 w almie

co do zebrania to.....mnie w ten weekend nie ma :/

Tez moge być w piatek w Almie. Który ym razem sklep?
Sobota i niedziela u mnie odpada.

Annakreft, dzieki za 23.02. :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 21, 2012 13:07 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

GRAFIK KWESTA ALMA ULICA STAŃCZYKA 14 09.03 - 11.03 (godziny sobotnie to moja propoizycja jak mam coś zmienić prosze krzyczeć

Potrzebne osoby: min. 2 max 3 na zmianę, dwie do pakowania zakupów + 2 puszki na dobrowolne datki + 1 osoba do podawania koszyków wchodzącym do sklepu , prosząca o zakup karmy

9.03 piątek

18.00 - 21.00

1.katgral
2.miszelina
3................

10.03 sobota

11.00 - 14.30

1.........
2.........
3.........

14.30 - 18.00

1............
2............
3............

11.03 niedziela

14.00 - 18.00
1............
2............
3............
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto lut 21, 2012 13:09 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

katgral pisze:

no oczywiście, jak jest zebranie to paniusi oczywiście nie ma :twisted: pogadamy sobie na stronie :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lut 21, 2012 13:10 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Tweety pisze:
katgral pisze:

no oczywiście, jak jest zebranie to paniusi oczywiście nie ma :twisted: pogadamy sobie na stronie :wink:

z mojej strony to wygląda inaczej, zebrania są tak ustawiane tak aby mnie nie mogło na nich być :evil: :evil:

:D
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto lut 21, 2012 13:14 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

czekam jak aktualny mistrzunio określi kiedy będzie kwestował. Powiedziała, że mistrzowski tytuł w tym roku należy do niej i nie popuści :wink: Nie wiem co na to Kocuria :)

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 13:22 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

katgral pisze:
Tweety pisze:
katgral pisze:

z mojej strony to wygląda inaczej, zebrania są tak ustawiane tak aby mnie nie mogło na nich być :evil: :evil:

:D

może to powinno dać Ci do myślenia :mrgreen:
sorry, człowiek jak czuje, że zgubił czyjś oddech na karku to zaczyna mieć głupawkę :twisted:

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 13:27 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

katgral pisze:GRAFIK KWESTA ALMA ULICA STAŃCZYKA 14 09.03 - 11.03 (godziny sobotnie to moja propoizycja jak mam coś zmienić prosze krzyczeć

Potrzebne osoby: min. 2 max 3 na zmianę, dwie do pakowania zakupów + 2 puszki na dobrowolne datki + 1 osoba do podawania koszyków wchodzącym do sklepu , prosząca o zakup karmy

9.03 piątek

18.00 - 21.00

1.katgral
2.miszelina
3................

10.03 sobota

11.00 - 14.30

1 Karolina M.
2.........
3.........

14.30 - 18.00

1............
2............
3............

11.03 niedziela

14.00 - 18.00
1............
2............
3............

Karola wybrała

A i dzięki niej będziemy też mieli kolejną "twarz" fundacji, Agnieszka Szulim z chęcią przystała na propozycję :)

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 20:08 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Zaznaczę wieczorową porą :)

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Wto lut 21, 2012 21:47 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Stażystki przysłały grafiki.
W zasadzie to zostały dla nas same poranne dyżury do obsadzenia oraz niedzielne wieczory. Podobno zmienili im plan zajęć i zaczynają od świtu częściej niż w ubiegłym semestrze.

Aha, i mamy nową stażystkę na środowe popołudnia, te które do tej pory były obsadzane z łapanki.

Jutro postaram się wstawić grafik.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 21, 2012 22:31 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

miszelina pisze:Stażystki przysłały grafiki.
W zasadzie to zostały dla nas same poranne dyżury do obsadzenia oraz niedzielne wieczory. Podobno zmienili im plan zajęć i zaczynają od świtu częściej niż w ubiegłym semestrze.

Aha, i mamy nową stażystkę na środowe popołudnia, te które do tej pory były obsadzane z łapanki.

Jutro postaram się wstawić grafik.

możliwe, że będzie ich więcej. Rozmawiałam w tej sprawie na Dniu Kota z jedną dziewczyna z AR,która wraz ze swoja grupą chciała pomagać. Okazuje się, że sporej grupie przyszłych np. zootechników bardzo odpowiadają praktyki na kociarni :) Umówmy się, nam też to odpowiada :)

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 22:38 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

odnośnie Buni - sprawa rozegra się w przyszłym tygodniu, Robert tam najpierw pojedzie sam, tak się umówiłam z panią.

znalazłam na fb coś mocno interesującego, kto nie widział myślę, że warto rzucić okiem Obrazek

jak tam kociaki ze Straszewskiego? dają radę?

a mamy jakiegoś półrocznego kocurka?

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 23:19 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Tweety pisze:a mamy jakiegoś półrocznego kocurka?

Ja wiem o półrocznym kocurku szukającym domu. Jest biało-czarny, niestety... :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto lut 21, 2012 23:19 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

mikela pisze:Katiusza!!! :D :piwa: :piwa: Jednak jest sprawiedliwość na świecie :D

Tweety pisze:pewnie to co z nami :) Kociarnia bez Katki-wariatki - to jakaś nowa epoka nastąpi :)

Dobrze to ujęłaś, Agnieszko, to będzie nowy rozdział w historii Fundacji. Tylko pytanie, kto nam Katkę zastąpi...? Nie będzie już drugiej tak szalonej istoty :wink:

A domek zakocony, czy jedynaczką będzie?
Mam nadzieję, że się dziewczyna szybko odnajdzie w nowym miejscu :ok:

Katka będzie sama, domu zakoconego albo chcącego się dokocić później nie ryzykowałabym.
A co do zastępstwa, to z moim szczęściem pewnie znajdę kogoś godnego tej zaszczytnej funkcji tfu tfu.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lut 21, 2012 23:25 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

queen_ink pisze:
mikela pisze:Katiusza!!! :D :piwa: :piwa: Jednak jest sprawiedliwość na świecie :D

Tweety pisze:pewnie to co z nami :) Kociarnia bez Katki-wariatki - to jakaś nowa epoka nastąpi :)

Dobrze to ujęłaś, Agnieszko, to będzie nowy rozdział w historii Fundacji. Tylko pytanie, kto nam Katkę zastąpi...? Nie będzie już drugiej tak szalonej istoty :wink:

Katka będzie sama, domu zakoconego albo chcącego się dokocić później nie ryzykowałabym.
A co do zastępstwa, to z moim szczęściem pewnie znajdę kogoś godnego tej zaszczytnej funkcji tfu tfu.

Asia!! na razie wystarczy :) A kiedy w ogóle ona idzie? Bo dzisiaj została zaszczepiona. Coś z tym okiem jeszcze będzie robione?

Anna09, może być czarno-białe jak nie ma żadnego :)

Tweety

Post » Wto lut 21, 2012 23:27 Re: K-ów, remont szpitalika rusza pełną parą

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

Asia!! na razie wystarczy :) A kiedy w ogóle ona idzie? Bo dzisiaj została zaszczepiona. Coś z tym okiem jeszcze będzie robione?

Pluję na prawo i lewo, nie pomaga nic.
Chciałabym w weekend jakoś.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]