Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 19:33 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Co z Kuki? byłyście już u wet?
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon lut 13, 2012 20:56 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

U Kuki nastąpiło pogorszenie stanu zdrowia. Dzisiaj dostała antybiotyk, ma podwyższona temperaturę. Obecnie dostaje krople do oczu Gentamecynę, probiotyki Provita, syrop przeciwbólowy i przeciwgorączkowy Loxican, tab. na problemy z watrobą Amylan oraz Clavaseptin na nadżerki i powiększone węzły chłonne.
We czwartek kolejna wizyta. Kukusia tylko śpi. Żle wygląda i jest ospała.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon lut 13, 2012 21:21 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Jaka biedniutka, tyle leków. Jak ona to przyjmuje jak ma nadżerki w pysiu, pewnie bardzo ją to boli. Myślę cały czas o niej, oby ten sen był dla niej wzmocnieniem.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Pon lut 13, 2012 21:25 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

kya ma na zbyciu drapak, może się dogadacie ? To tak na marginesie bo słyszałam o Waszych kłopotach.
Kod:

lula11

Post » Pon lut 13, 2012 21:42 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

lula11 pisze:Jaka biedniutka, tyle leków. Jak ona to przyjmuje jak ma nadżerki w pysiu, pewnie bardzo ją to boli. Myślę cały czas o niej, oby ten sen był dla niej wzmocnieniem.

Wszystko dostaje strzykawka do pysia, innego wyjscia nie ma. Nie damy rady finansowo codziennie jezdzic do weta taksowka :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon lut 13, 2012 21:44 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

lula11 pisze:kya ma na zbyciu drapak, może się dogadacie ? To tak na marginesie bo słyszałam o Waszych kłopotach.

Tak zalalo nas, wszystko jest mokre i smierdzace, jest zimno i nic nie chce schnac. Drapak przydalby sie bardzo, ale nie mamy jak go odebrac niestety.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto lut 14, 2012 9:30 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

.... smutne wieści :(
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lut 14, 2012 10:05 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

z tego co czytałam, to sebriel ten drapak już bierze ...

Taksówkami to niestety wychodzi bardzo drogo i zamiast na leki dla Kuki, pieniądze pójdąna taxi. Jak tylko czasowo będzie to mozliwe, to maż może zawieźć Kuki do weterynarze, tylko wcześniej musiałby wiedzieć, bo pracuje na zmiany.
Kod:

lula11

Post » Wto lut 14, 2012 18:38 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Cichutko jakoś.
Co u kiciuni, są jakieś wieści?
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Wto lut 14, 2012 19:29 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Tak bym chciała,żeby sie udało tej biednej kotuni. :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto lut 14, 2012 22:06 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dzisiaj u Kuki odrobinke lepiej w tym sensie, ze troszke zjadla. Nadal jednak osliniona, mam nadzieje, ze leki zaczna dzialac i bedzie lepiej ? Kurcze co ja pisze musi byc lepiej !!!!! Przeciez to mloda kotka i zycie przed Nia musi zyc.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto lut 14, 2012 22:09 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

A próbowałyście ją może zachęcić gerberkami z kurczaka? Moje wszystkie koty dadzą się za nie pokroić, w dodatku mają dobrą dla niej konzystencję- musu.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto lut 14, 2012 22:25 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kupilysmy jej dzisiaj male puszeczki wlasnie z takimi pasztecikami ala mus i dlatego troche pojadla. Dostaje antybiotyki na te nadzerki bo pewnie dlatego ma problem z jedzeniem.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto lut 14, 2012 22:32 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Wiesz, dopóki nie zaczną działać antybiotyki, to może mieć problemy z jedzeniem z powodu bólu. Pierwszą dawkę miała podaną wczoraj, prawda? Więc może być, że dopiero teraz zaczyną działać :( Czasami działają po ponad 24 godzinach dopiero z tego co wiem.

Mam nadzieję, że dojdzie do siebie. Kciuki za małą :ok:
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto lut 14, 2012 23:00 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

sebriel pisze:Wiesz, dopóki nie zaczną działać antybiotyki, to może mieć problemy z jedzeniem z powodu bólu. Pierwszą dawkę miała podaną wczoraj, prawda? Więc może być, że dopiero teraz zaczyną działać :( Czasami działają po ponad 24 godzinach dopiero z tego co wiem.

Mam nadzieję, że dojdzie do siebie. Kciuki za małą :ok:

Musi byc dobrze innej opcji nie ma !!!!

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]