W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 23:01 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

jutro chyba wszystkie (?) klatki łapki z JOKOTa będą pracować :(

Pomogłabym gdybym była bardziej mobilna i dźwiganie nie kończyłoby się uszkodzeniem kręgosłupa :?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto lut 07, 2012 23:11 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Dziewczyny nie tak z dnia na dzień.
Ja pożyczyłam Jokotu klatkę na jutrzejszą łapankę więc nie mam jak.
To trzeba zaplanować np. na najbliższy poniedziałek albo weekend, dogadać z Alebą bo ona pisała, że chyba ma najbliżej? I dopiero wtedy rozmawiać z karmicielkami, tak z dnia na dzień nie da rady.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro lut 08, 2012 8:54 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

8O 8O Toż to mój rejon - dokładnie moje osiedle!!
Widze że łapanka przeciąga się w czasie. W razie czego służę transportem (poza czwartkiem bo długo pracuję)
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lut 08, 2012 9:29 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

super !
Czyli transport mamy. teoretycznie przechowalnie 1-2 dni też mamy...

Potrzeba tylko doświadczonego łapacza...
mamuśka

Post » Śro lut 08, 2012 11:28 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Trzymam kciuki za akcję, żeby kocisko współpracowało. Czasem o dziwo się udaje, ja miałam kotkę, którą myślałam, że nigdy nie złapie, przychówku z niej nie było, bo kociaki roznosiła, one ginęły... aż pewno dnia wlazła mi sama do koszyka wiklinowego ( fakt była głodna) teraz koteczka już wysterylizowana i nie będzie przychówku :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro lut 08, 2012 11:37 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Ale tego kota trzeba najpierw do lecznicy zawieźć czy od razu jedzie do DT?
Tak jak pisałam mogę zawieźć na terenie warszawy gdziekolwiek, no i te 2 dni u mnie tez może posiedzieć (jesli to nie totalny dziukus).
Dłużej nie bardzo ze względu na izolację od moich 4 zdrowych kotów.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lut 08, 2012 12:05 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

mamuśka pisze:Potrzeba tylko doświadczonego łapacza...

nie nie ;) potrzeba tylko klatki :twisted:

spójrz co Ci załatwiłam :P :lol: :
viewtopic.php?p=8544722#p8544722

Tylko że klatki JoKotowe teraz pracują i dopiero w piątek będą wolne.
W czwartek jest łapanka pod PKiNem.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lut 08, 2012 17:11 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

może od razu do dt, ale to w Zabrzu... czyli transport nam potrzebny z Wawy... a co do weta, to można go odpchlić i ogólnie obejrzeć...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lut 08, 2012 17:51 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Czyli potrzebujemy transportu z Warszawy do Zabrza...
ot będzie mógł przetrzymany być góra dwa dni ...

kot podchodzi do ludzi więc nie jest totalnym dzikusem, ale nie wiem co będzie pod wpływem stresu... :roll:

*anika* :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mamuśka

Post » Śro lut 08, 2012 21:06 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Witam
mieszkam na Mickiewicza. sobota. niedziela do dyspozycji. w tygodniu po 18.00 . bo Mój bernardyn Shrekus wspaniały kochany i ślicznie sympatyczny ma prawo do obowiązkowego spaceru po mojej pracy . A potem mogę sobie do woli według niego łapać i wożić te kotforne kotecki..

Gdybym był potrzebny do wożenia, czekania w ciepłym samochodzie tudzież wypatrywania koteckuf to namiary telefoniczne ma od zawsze Aleba.
Łapać koteckuf to nigdy nie łapałem. ale dużo o tym czytałem i jedna dziewczyna mi na migi po piwie pokazywała.
tak , że teorie znam.

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro lut 08, 2012 21:23 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

salvadoredali67 pisze:Łapać koteckuf to nigdy nie łapałem. ale dużo o tym czytałem i jedna dziewczyna mi na migi po piwie pokazywała.

:ryk:
Nie może się nie udać po takim przygotowaniu! :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za chęć pomocy, mam nadzieję że w końcu się uda!
Gdyby te kociska wiedziały i rozumiały, że to dla ich dobra... ile problemów by to nam oszczędziło ;)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt lut 10, 2012 14:48 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Dostałam wiadomość:

Betaka pisze:
mamuśka pisze:Bardzo pilnie szukam transportu dla kota WARSZAWA - ZABRZE !

Witam,
Na 99% będę jechać z Warszawy w sobotę 18-go i mogę zabrać kota w transporterku, jesli nie uda się wcześniej zorganizowac transportu.
Pozdrawiam,
Beata

Więc potrzebujemy osoby która przetrzyma kota do soboty :ok: I możemy łapać 8)
Beata musi mieć tylko dostarczonego kota na dzień wyjazdu
mamuśka

Post » Pt lut 10, 2012 15:23 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

mamuśka pisze:Dostałam wiadomość:

Betaka pisze:
mamuśka pisze:Bardzo pilnie szukam transportu dla kota WARSZAWA - ZABRZE !

Witam,
Na 99% będę jechać z Warszawy w sobotę 18-go i mogę zabrać kota w transporterku, jesli nie uda się wcześniej zorganizowac transportu.
Pozdrawiam,
Beata

Więc potrzebujemy osoby która przetrzyma kota do soboty :ok: I możemy łapać 8)
Beata musi mieć tylko dostarczonego kota na dzień wyjazdu

Witam,
będę w Wawie na gościnnych występach, ktoś musiałby go podrzucić we wskazane miejsce, bo muszę dostosować się do towarzyszy podróży. Będziemy wracać raczej po południu.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt lut 10, 2012 15:45 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

A kiedy to będzie, Betako? :D
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lut 10, 2012 16:02 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

halbina pisze:A kiedy to będzie, Betako? :D

wciąż i nadal 18-go w sobotę :wink:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

[poprzednia][następna]