Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 21:48 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Jagooda pisze:Toż to te kociaki: wpis Becia73

viewtopic.php?f=13&t=132821&start=30

Szukałam wtedy białego kocurka.
Pisałam wtedy pw do Horacy, ale były za malutkie na adopcję.
Są prześliczne, zaznacze temat i będę trzymać :ok: za domek.
Horacy, nie szkoda ci ich oddawać? Odkarmiłaś je, odchowałaś, ja wzięłam tymczasika 6 tygodniowego i nie potrafiłam sie z nim rozstać, musiał zostać na DS a co dopiero wychować prawie od urodzenia. Ja bym się zapłakała!

Tak to te maleństw.Rozstania są bardzo trudne wiem o tym najlepiej.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lut 02, 2012 22:34 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Torpedy rozrabiają i robią się już bardzo odważne ,hormony zaczynają działać.Dzisiaj Tuptuś próbował walczyć ze Śnieżynką. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pt lut 03, 2012 18:33 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Może ktoś się skusi na te wspaniałe kociaki :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon lut 06, 2012 13:54 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

:ok: :kotek: + :kotek: = :1luvu: x 2

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lut 06, 2012 16:24 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

dana2509 pisze::ok: :kotek: + :kotek: = :1luvu: x 2

O, super grafika dla dwóch kotów :ok: Uśmiałam się :mrgreen:

UWAGA UWAGA

Dwie sztuki kota na wydaniu :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 06, 2012 17:25 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Piękne ,na razie jeszcze mocno rozrabiają lecz to minie.Kochaj człowieka ,siebie nawzajem i psy. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pon lut 06, 2012 17:26 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:Piękne ,na razie jeszcze mocno rozrabiają lecz to minie.Kochaj człowieka ,siebie nawzajem i psy. :mrgreen:

A są jakieś zapytania o nie?
Robiłam im w ostatnich dniach ogłoszenia, był jakiś odzew?
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 06, 2012 17:29 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Piękne ,na razie jeszcze mocno rozrabiają lecz to minie.Kochaj człowieka ,siebie nawzajem i psy. :mrgreen:

A może pakiet ogłoszeń u CatAngel?
Podobno przynoszą rezultaty?
(oczywiście sfinansuję
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon lut 06, 2012 18:20 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ksb pisze:
po_prostu_kaska pisze:

A może pakiet ogłoszeń u CatAngel?
Podobno przynoszą rezultaty?
(oczywiście sfinansuję

Jeśli można, to pewnie :oops:

Chłopaki potrzebują promocji. No i najwyższa pora wyprawić je do najlepszego domku :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 06, 2012 21:48 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

To mam prośbę.
Zamówcie ogłoszenia - a ja poproszę pw z danymi do wpłaty :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon lut 06, 2012 22:24 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ksb pisze:To mam prośbę.
Zamówcie ogłoszenia - a ja poproszę pw z danymi do wpłaty :D

Dobrze :ok: Bardzo Ci dziękuję :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto lut 07, 2012 8:47 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Dziewczyny dziękuję bardzo.O chłopców nie ma praktycznie telefonów ,wszyscy chcą Lorda wczoraj był telefon z pod Olsztyńskiej wsi o Lorda właśnie ,gdy powiedziałam ,ze to nie kot na podwórko to zrezygnowano ,mimo ,ze proponowałam inne koty które mogą być w domu wychodzącym np.Kuro.Każdy teraz chce kota z długim włosem nawet do łowienia myszy.O maluchy był jeden telefon 2 tygodnie temu z Torunia ,dziewczyna mieszka w mieszkaniu lecz ma się przeprowadzić na wieś i nie widziała problemu w wychodzeniu na podwórko głuchego kota.Stwierdziła ,że skoro nie chce ich oddać to nie,owszem w ten sposób nie chcę,to musi być dom dużo lepszy niż mój.

horacy 7

Post » Wto lut 07, 2012 8:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Znajdą jeszcze swój kawałek podłogi... z Dużymi o ogromnym sercu :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lut 07, 2012 8:53 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:Dziewczyny dziękuję bardzo.O chłopców nie ma praktycznie telefonów ,wszyscy chcą Lorda wczoraj był telefon z pod Olsztyńskiej wsi o Lorda właśnie ,gdy powiedziałam ,ze to nie kot na podwórko to zrezygnowano ,mimo ,ze proponowałam inne koty które mogą być w domu wychodzącym np.Kuro.Każdy teraz chce kota z długim włosem nawet do łowienia myszy.O maluchy był jeden telefon 2 tygodnie temu z Torunia ,dziewczyna mieszka w mieszkaniu lecz ma się przeprowadzić na wieś i nie widziała problemu w wychodzeniu na podwórko głuchego kota.Stwierdziła ,że skoro nie chce ich oddać to nie,owszem w ten sposób nie chcę,to musi być dom dużo lepszy niż mój.

:( :( Dziwi mnie to, bo jak szukałam w ubiegłym roku właśnie białego kota to takie koty znikały z ogłoszeń dosłownie w godzinę - kilkakrotnie dzwoniłam i było juz nieaktualne.
Może ludzie nie chcą 2 ? ale rozdzielanie ich byłoby nieludzkie.
Gdyby były one do adopcji 3 miesiace temu to ani chwili bym się nie zastanawiała (tylko nie wiem czy mój domek byłby zaakceptowany :lol: :lol: )
Na pewno gdzieś jest ten wymarzony domek, one zasługują na naprawdę najlepszy dom .
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto lut 07, 2012 9:03 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Jagooda pisze:
horacy 7 pisze:Dziewczyny dziękuję bardzo.O chłopców nie ma praktycznie telefonów ,wszyscy chcą Lorda wczoraj był telefon z pod Olsztyńskiej wsi o Lorda właśnie ,gdy powiedziałam ,ze to nie kot na podwórko to zrezygnowano ,mimo ,ze proponowałam inne koty które mogą być w domu wychodzącym np.Kuro.Każdy teraz chce kota z długim włosem nawet do łowienia myszy.O maluchy był jeden telefon 2 tygodnie temu z Torunia ,dziewczyna mieszka w mieszkaniu lecz ma się przeprowadzić na wieś i nie widziała problemu w wychodzeniu na podwórko głuchego kota.Stwierdziła ,że skoro nie chce ich oddać to nie,owszem w ten sposób nie chcę,to musi być dom dużo lepszy niż mój.

:( :( Dziwi mnie to, bo jak szukałam w ubiegłym roku właśnie białego kota to takie koty znikały z ogłoszeń dosłownie w godzinę - kilkakrotnie dzwoniłam i było juz nieaktualne.
Może ludzie nie chcą 2 ? ale rozdzielanie ich byłoby nieludzkie.
Gdyby były one do adopcji 3 miesiace temu to ani chwili bym się nie zastanawiała (tylko nie wiem czy mój domek byłby zaakceptowany :lol: :lol: )
Na pewno gdzieś jest ten wymarzony domek, one zasługują na naprawdę najlepszy dom .

O ile pamiętam i jeżeli Cię nie mylę to był zaakceptowany,czy miałaś wtedy wziąć dwa białego malucha i czarną siostrę na tymczas?Problem jest rzeczywiście w tym ,że dwa, ale główny w tym ,że jeden głuchy i muszą być w mieszkaniu z zabezpieczonymi oknami bo są szaleni,rozrabiają tak jak wcześniej Marley i Tajfun .Domek musi być odpowiedzialny bo głuchy Tuptuś jest bardzo ufny nie boi się psów ,nie słyszy ich warczenia ostrzegawczego ,nie słyszałby samochodu .On jako jedyny kot u mnie odkurza ze mną mieszkanie bo nie boi się, nie słyszy odkurzacza.Na początku jak były małe nie zdawałam sobie też sprawy ,że Tuptuś jest głuchy zaoobserwowałam to później.Na Atomka byli chętni ale to też wszystko domki,żal mi Tuptusia pozbawiać brata.Poczekamy ,zobaczymy . :kotek:

horacy 7

[poprzednia][następna]