Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Banerek Kociej Chatki , który mam w podpisie jest chyba jednak nie poprawiony poniewaz nadal przekierowuje do starego watku
MartynaP pisze:Iweta pisze:Banerek Kociej Chatki , który mam w podpisie jest chyba jednak nie poprawiony poniewaz nadal przekierowuje do starego watku
to niewiem dlaczego bo klikajac na te z mojego posta poprzedniego kieruje juz do nowego watku
Filomen pisze:bardzo przykro mi to pisać![]()
odebrałam Zuzię od Jadzi, zdecydowałam się na zrobienie testu na białaczkę oraz wszystkich badań krwi biochemia i morfologia. Na własny koszt.
osłuchowo - zapalenie oskrzeli, zapalenie ucha, temp 39,5
białe dziąsła, ogromne trudności z pobraniem krwi.
wyniki tragiczne - białaczka, duże uszkodzenie szpiku kostnego, wątroby, prawie wszystkie parametry dużo poza normą. Kot w stanie ciężkim.
Podjęłam decyzję o eutanazji, choć było i jest mi z tym bardzo ciężko. Uważam jednak, że jeśli kot ma białaczkę w rozwiniętej postaci to nie ma szans go leczyć w warunkach schroniska lub Kociej Chatki.
nie wiem dlaczego się zaraziła, jak do tego doszło. jednak wiem, że jesteśmy temu winni a przede wszytskim ja jako prezes. Uważam, ze powinnismy przeprowadzać na wstępie wszystkie badania szczepić i nie dopuszczać do kontaktów kotów chorych ze zdrowymi. Stało się inaczej i jest mi z tym bardzo źle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 471 gości