BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 20:27 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

ja też witam :D nie załapałam się na pierwszą stronkę :wink: ale jestem z Wami - myślalam, że bedzie druga stronka, a jest trzecia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto sty 17, 2012 20:43 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Jesteśmy :) a u już trzecia strona ? 8O
Pozdrawiamy razem z Lunką :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Wto sty 17, 2012 21:33 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

zapisuję

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto sty 17, 2012 22:22 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

olaboga
już 3 strona ;)

widziałam, że kotecki rozdają :mrgreen:
jakby ktoś chciał ja znalazlam czarnego pieseczka
do wzięcia od zaraz praktycznie
(jeszcze tylko szczepienie, ciachnięcie ;))

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto sty 17, 2012 22:57 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

jak miło tu zajrzeć :1luvu:

Głuchy piesio nadal szuka domku ,najładniejszy ,najfajniejszy ale głuchy :cry:
przypomnę jego pysio

Obrazek

Luska to wstrętna wredota ,ja do domu , do łóżka ona wtedy do kuwety :twisted: takie śliczne ,takie ,delikatne ,a tak śmierdzą :evil:
i zero wyczucia czasu :evil:

dusze jabłka ,będzie szarlotka i przy okazji troszke miłego zapachu :mrgreen:

Gdyby Grześ żył ,siedzieli byśmy teraz razem i ...było by fajnie,a tak siedzę sam ,Gadzina poszedł na noc.
Psy się bawią tz. podzieliły się na grupy ,jedna układają się do snu a dwie szaleją...koty z Luchą na czele biegają jak oszołomy cos tam nosząc w pysiu ,Tytek wygląda przez okno..patrzy w ciemną noc.
czy cos widzi ten mój smarkul jednooki?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 17, 2012 23:52 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

WSZYSTKO JUŻ ŚPI ,OPANOWAŁY MOJE ŁÓZKO ,BEDĘ MUSIAŁA POWALCZYĆ O MAŁY KAWAŁEK I TROSZKE PODUSZKI :twisted:
potwory i spółka :lol:
buziaki i dobrej nocki
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 18, 2012 10:19 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Witam z rana aaaale sypie :D Fajne ferie dzieciaki mają.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 18, 2012 11:17 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

witam .
sypie ,ale już zapowiadają ocieplenie :evil:
wszędzie rządzą jak chcą i na górze i na dole :twisted:
Moje psy na śniegu zachowują się jak małe dzieci ,biegają ,tarzają się ..chyba im przyjemnie ?
gorzej z bezdomniaczkami .

jabłka uduszone ,ciasto na kruche wyrobione (bez proszku ) beza zaraz zacznie się robić...

niektóre koty kichają jak by mniej ,mam nadzieje że obejdzie się bez wizyty u wetki .
jedzą ,bawią się ,tyle że kichańsko mają.
poczekam jeszcze dzień dwa. zobaczymy.
Tytek nigdy nie przestanie :cry: biedny jest bardzo ,chociaż on sam zapewne tak nie uważa :roll:
no i moje ściany hmm piękne nie są..
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 18, 2012 11:26 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

no wiedziałam ... wiedziałam...., że to tak będzie 8O tylko się odezwać zaraz kotecek w prezencie :roll: /ja to bym brała i to natychmiast, ale ten mój wypłosz to chyba by dostał zawału albo jeszcze czegoś innego :( /
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Śro sty 18, 2012 11:47 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

IrenaIka pisze:no wiedziałam ... wiedziałam...., że to tak będzie 8O tylko się odezwać zaraz kotecek w prezencie :roll: /ja to bym brała i to natychmiast, ale ten mój wypłosz to chyba by dostał zawału albo jeszcze czegoś innego :( /

pieska nie chcesz?

najwyżej mnie pogonicie
ale tak nieśmiało powiem, ze ten cziłek to pokurcz straszny ;) :mrgreen:

edit: zmieniam zdanei z pokurcz, powiekszy łam sobei zdjęcie
to wypisz wymaluj gremlin ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro sty 18, 2012 12:02 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Ja tam kotecka od Dorci mam i baaardzo sie nim cieszę 8) Je za trzy, szaleje za piatke :1luvu: a jak napakuje do kuwety do drzyjcie narody :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 18, 2012 12:23 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

no przecież donoszę, że ja to bym brała i brała i brała - tylko ta moja zaraza by padła ze strachu, ona totalna jedynaczka z natury i chowu :evil: no taka się trafiła, nie wybierałam, nawet taki gremlin to dla niej godzilla /maupa pająka się boi i nie wie co z nim zrobić jak spotka na drodze :oops: najwyraźniej pańcia się nie postarała i nie nauczyła :lol: /
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Śro sty 18, 2012 12:26 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

IrenaIka, bez przesady, nie takie jedynaki tu były :mrgreen: do wszystkiego potrzeba odpowiedniego podejścia i nie ma opcji że się nie uda :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 18, 2012 12:34 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

IrenaIka nie ma pomiłuj ,bierzesz kotecka :twisted: :lol:
wiesz ,najlepiej by było gdybyś trafiła na małego kociaka ,chociaz to prawda że na każdego jedynka trafi się inny rozrabiaka ,tylko bywa że przykry to widok przez jakis czas ,ale jak sie przetrwa to może byc ok.
Jedna z moich wetek ,Hania ma jedynaczkę którą sama wychowała od ślepego ,Ryśka bo tak kicia ma na imię nie trawi innych została więc jedynaczką.
Kiedyś do Hani trafił umierający kot i Ryśka jakoś przetrawiła ,oszczała co prawda wszystko ,łomot był ,złość ,prychanie i bunkier pod łózkiem ,ale to minęło :wink:
tylko cierpliwości trzeba.
Moja Kota ['] była typową jedynaczką ,Poncia zresztą też .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 18, 2012 12:48 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

DO ADOPCJI JEST JESZCZE SUNIA CHIHUAHUA I 2 PIESKI W TYM JEDEN GŁUCHY .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]