Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sebow pisze:witam na nowym wątku. Basieńko, dobrze że koty Cię mają:)
mam pytanie, czy Muszka nr 50 nadal trwa??
pozdrowienia dla wszystkich!
po_prostu_kaska pisze:Ja chciałam bardzo podziękować osobie (Pani D.B.), która przekazała do mnie fanty na bazarek na DT Basi.
Przesyłka dziś doszła. Bardzo dziękujemy![]()
W najbliższych dniach postaram się wystawić bazarek. Wtedy wkleję link na wątku.
Pozdrawiam
horacy 7 pisze:Wiem ,że Zoja została zabrana przez Joanne 3113 więc nie muszę się denerwować ,że coś się jej stało.Marzeniu przecież już załatwiłaś zabranie Przylepy więc chyba proszenie mnie o jej zabranie nie miało sensu.Reszta kotów trwa i czeka.
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Wiem ,że Zoja została zabrana przez Joanne 3113 więc nie muszę się denerwować ,że coś się jej stało.Marzeniu przecież już załatwiłaś zabranie Przylepy więc chyba proszenie mnie o jej zabranie nie miało sensu.Reszta kotów trwa i czeka.
O Zoje nie trzeba się denerwować chociaż to nie miała byc ona, nie po nia poszłam ale ona wybrała. Mam nadzieje że lepiej mimo wszystko.
Mam tez nadzieję że dane mi będzie uratować jeszcze parę kotów ze schroniska, mam nadzieję mimo wszystko.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Wiem ,że Zoja została zabrana przez Joanne 3113 więc nie muszę się denerwować ,że coś się jej stało.Marzeniu przecież już załatwiłaś zabranie Przylepy więc chyba proszenie mnie o jej zabranie nie miało sensu.Reszta kotów trwa i czeka.
O Zoje nie trzeba się denerwować chociaż to nie miała byc ona, nie po nia poszłam ale ona wybrała. Mam nadzieje że lepiej mimo wszystko.
Mam tez nadzieję że dane mi będzie uratować jeszcze parę kotów ze schroniska, mam nadzieję mimo wszystko.
Cieszę się ,że Zoja bezpieczna ,niestety w niedziele tego nie wiedziałyśmy.Czasami los o pewnych rzeczach decyduje. Mam nadzieje ,ze jeszcze wiele kotów uratujesz.![]()
![]()
![]()
Angell14 pisze:Witam, dawno nie zaglądałam na forum bo ten ogrom nieszczęścia mnie po prostu przerasta. Najgorsza jest niemoc, najbardziej potrzebne są DT a tego akurat nie mogę zapewnić.
Mam kilka ciuszków w b. dobrym stanie, m.in. sukienki, mogę je wysłać na bazarek dla kotów ze Szczytna.
Czy mam wysłać je na ten adres "po prostu kaska" taki jak kiedyś wysyłałam bizuterię?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości