Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 18:24 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

witam na nowym wątku. Basieńko, dobrze że koty Cię mają:)
mam pytanie, czy Muszka nr 50 nadal trwa??
pozdrowienia dla wszystkich!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon sty 16, 2012 20:38 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

sebow pisze:witam na nowym wątku. Basieńko, dobrze że koty Cię mają:)
mam pytanie, czy Muszka nr 50 nadal trwa??
pozdrowienia dla wszystkich!

Sebastianie wydawało mi się ,ze jest ,tylko ona niestety boi się ludzi i nie podchodzi do człowieka wręcz ucieka.Będę to zwrócę na nią szczególną uwagę.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sty 16, 2012 20:40 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

po_prostu_kaska pisze:Ja chciałam bardzo podziękować osobie (Pani D.B.), która przekazała do mnie fanty na bazarek na DT Basi.
Przesyłka dziś doszła. Bardzo dziękujemy :1luvu:
W najbliższych dniach postaram się wystawić bazarek. Wtedy wkleję link na wątku.
Pozdrawiam

Dano dziękuję bardzo . :1luvu:

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 21:02 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Witam
Cieszę się, że Sebastian na wachcie :mrgreen:
A danie składam ukłony no i Kasi, że nad tym wszystkim czuwa.

W gromadzie choć raźniej :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 16, 2012 22:10 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

horacy 7 pisze:Wiem ,że Zoja została zabrana przez Joanne 3113 więc nie muszę się denerwować ,że coś się jej stało.Marzeniu przecież już załatwiłaś zabranie Przylepy więc chyba proszenie mnie o jej zabranie nie miało sensu. 8O Reszta kotów trwa i czeka.

O Zoje nie trzeba się denerwować chociaż to nie miała byc ona, nie po nia poszłam ale ona wybrała. Mam nadzieje że lepiej mimo wszystko.
Mam tez nadzieję że dane mi będzie uratować jeszcze parę kotów ze schroniska, mam nadzieję mimo wszystko.
joanna3113

Post » Pon sty 16, 2012 22:27 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

joanna3113 pisze:
horacy 7 pisze:Wiem ,że Zoja została zabrana przez Joanne 3113 więc nie muszę się denerwować ,że coś się jej stało.Marzeniu przecież już załatwiłaś zabranie Przylepy więc chyba proszenie mnie o jej zabranie nie miało sensu. 8O Reszta kotów trwa i czeka.

O Zoje nie trzeba się denerwować chociaż to nie miała byc ona, nie po nia poszłam ale ona wybrała. Mam nadzieje że lepiej mimo wszystko.
Mam tez nadzieję że dane mi będzie uratować jeszcze parę kotów ze schroniska, mam nadzieję mimo wszystko.

Cieszę się ,że Zoja bezpieczna ,niestety w niedziele tego nie wiedziałyśmy.Czasami los o pewnych rzeczach decyduje. Mam nadzieje ,ze jeszcze wiele kotów uratujesz. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 22:37 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

bede zagladac
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon sty 16, 2012 22:43 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

villemo5 pisze:bede zagladac

Witaj Willemo5 :1luvu:

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 23:25 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

horacy 7 pisze:
joanna3113 pisze:

Cieszę się ,że Zoja bezpieczna ,niestety w niedziele tego nie wiedziałyśmy.Czasami los o pewnych rzeczach decyduje. Mam nadzieje ,ze jeszcze wiele kotów uratujesz. :ok: :ok: :ok: :ok:

Tez mam taka nadzieję, wbrew wszystkim, mam nadaję że starczy mi sił. Tylko dobro tych biednych kotów mnie obchodzi i nie myślę patrzeć jak umierają, jeżeli będę mogła jakiemuś jeszcze pomóc to to zrobię, tak jak pisałam resztę mam gdzieś, nigdy wszystkich nie zadowolę i nie mam takiego zamiaru.
joanna3113

Post » Pon sty 16, 2012 23:55 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Jeżeli masz siły i możliwości ratować kochane kosmacze... to przecież o to chodzi...
i o takie zadowolenie...

Bo pracy dużo... a "robotników" mało...

Chwała tym co chcą, potrafią i robią...
Bo każde uratowane życie to uratowane życie :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sty 17, 2012 9:48 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Witam, dawno nie zaglądałam na forum bo ten ogrom nieszczęścia mnie po prostu przerasta. Najgorsza jest niemoc, najbardziej potrzebne są DT a tego akurat nie mogę zapewnić.
Mam kilka ciuszków w b. dobrym stanie, m.in. sukienki, mogę je wysłać na bazarek dla kotów ze Szczytna.
Czy mam wysłać je na ten adres "po prostu kaska" taki jak kiedyś wysyłałam bizuterię?

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Wto sty 17, 2012 10:25 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Angell14 pisze:Witam, dawno nie zaglądałam na forum bo ten ogrom nieszczęścia mnie po prostu przerasta. Najgorsza jest niemoc, najbardziej potrzebne są DT a tego akurat nie mogę zapewnić.
Mam kilka ciuszków w b. dobrym stanie, m.in. sukienki, mogę je wysłać na bazarek dla kotów ze Szczytna.
Czy mam wysłać je na ten adres "po prostu kaska" taki jak kiedyś wysyłałam bizuterię?

Tak, bardzo proszę :)

dziękujemy :1luvu:

Masz jeszcze adres czy mam podesłać?
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 17, 2012 11:11 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Mam w prywatnych wiadomościach.
Poszukam, przygotuję i dam znać kiedy wyślę.

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Wto sty 17, 2012 18:24 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Angell 14 dziękuję bardzo.Każda złotówka na leczenie i karmę to szansa na zabranie następnej biedy. :kotek:Kasiu ja też nękam wszystkich znajomych o fanty na bazarek,sama też postaram się coś znaleźć.

horacy 7

Post » Wto sty 17, 2012 19:05 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Matwiej się kłania i dziękuję i w imieniu całego kociarstwa prosi o szansę :1luvu:
Może tym razem ktoś go pokocha... :roll: ?

I inne kociaste :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]