DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 7:44 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

:piwa:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie sty 15, 2012 8:57 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

:kotek:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 15, 2012 9:38 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

smarti pisze:a dzisiaj wchodzę do pana doktora z S&Z i z Isią i mówię:
"coś tu tak smierdzi jakby niekastrowanym kocurem 8O ..czu to możliwe żeby Simba... :?: 8O "

a pan dr.na to -"Nieee pani Iwono-to ja :D :ok: "

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

"dopiero co kastrowałem kocura i oznaczył mi niechcący płaszczyk :oops: :ryk: "

Noooo, Pani Smarti ! :) Mojego Dobrze ułożonego Simbę podejrzewać? :evil: granda! ;) ;) ;) ;)
Zuzulka się obraziła na mnie przeokrutnie! Ale całą noc spała grzecznie, piła wodę, teraz skonsumowała wcale nie "symboliczną" ilość na śniadanie. Sibma chodzi za nią i przyglada się jej "nowemu umaszczeniu" w pieski :)Ona chodzi, jak pokraka, ale w oczach robi postępy.

S&Z

Od: Pon gru 12, 2011 13:32

Post » Nie sty 15, 2012 10:39 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

i tak będzie-pod koniec dnia już będzie śmigać jakby się w tym kaftaniku urodziła :ryk:

tylko żeby śmigała w poziomie-żeby nie skakała :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 15, 2012 10:42 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

smarti pisze:a dzisiaj wchodzę do pana doktora z S&Z i z Isią i mówię:
"coś tu tak smierdzi jakby niekastrowanym kocurem 8O ..czu to możliwe żeby Simba... :?: 8O "

a pan dr.na to -"Nieee pani Iwono-to ja :D :ok: "

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

"dopiero co kastrowałem kocura i oznaczył mi niechcący płaszczyk :oops: :ryk: "

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie sty 15, 2012 10:42 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

:D też mi się to podobało :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 15, 2012 10:52 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

A Misia nie chce jeść :(((( Skubnęła troszkę, i nie chce, pić też nie chce... Jak ją przekonać?

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Nie sty 15, 2012 10:57 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

kommy pisze:A Misia nie chce jeść :(((( Skubnęła troszkę, i nie chce, pić też nie chce... Jak ją przekonać?

nie przekonywać.
jak tylko dojdzie do siebie to zacznie.
jakby nie zaczęła ok popołudnia to mi napisać.ważne aby zjadała cokolwiek -jak już skubnęła to nie jest żle :ok: -nie musi i nie powinna się napychać.
Zuzce też nie wolno jeszcze dać jakoś bardzo dużo bo po co ma wymiotować jak się przejje-każde wymiotowanie niepotrzebnie może podrażnić okolice ranki..
A suche dopiero po pierwszej koopce i też nie jakoś strasznie dużo a raczej tak normalnie.
(ale Zuzka jest jednak o dwa mies starsza od Isi,ale jak widać po mojej Rysi to kotki to różnie znoszą i nie zależy to chyba od wieku.. )

ale moja Rysia przez trzy dni była osowiała i prawie apetytu nie miała i polegiwała.
niektóre kotki troszkę trudniej to znoszą.
Ostatnio edytowano Nie sty 15, 2012 11:03 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 11:01 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

dobrze, trochę się uspokoiłam :) Isiaczek głównie leży, generalnie widać, że obrażona na nas śmiertelnie, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie... To jak nie zacznie jeść dam znać

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Nie sty 15, 2012 11:07 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

koniecznie, bo ja też strasznie się o nie denerwuję-bardziej jak o swoje tymczaski.
wczoraj,jak je woziłam to kosztowało mnie to o wiele więcej zdrowia niż przy "moich"-to jednak trudne zadanie..

a zauważyłam że isia jest bardzo spokojniutka i grzeczna-nie ma porównania z Zuzką-ta jest o wiele bardziej "żywiutka",chociaż oczywiście też była bardzo grzeczna,ale Isia to taka "siła spokoju"-i pewnie dlatego teraz też zachowuje się bardziej powściągliwie :kotek:

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 11:12 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Zuzuch się przespacerowała, napiła i położyła przy koszyczku swoim ... ale w międzyczasie musiała brata pacnąć, bo ja łapał za sznureczki - teraz sa na siebie obrażeni i leżą w dwóch kątach. Zu też jakoś nie szaleje -powolutku, spokojnie i też głównie leży.

S&Z

Od: Pon gru 12, 2011 13:32

Post » Nie sty 15, 2012 11:23 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

smarti - czemu przy Funiu jest znak zapytania ? :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 15, 2012 11:29 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

bo się pogubiłam czy on ma ogł?
chyba wygasły i trzeba zrobić foty, tak?

Szalony-można Cię uprzejmie upraszać :D abyś przekonstuowała banerek na pierwszej str tak aby prowadził do 8-mej części wątku,aby "wskakiwał" i aby link do fb "wskakiwał" :?: :roll:

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 11:30 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Napewno i Zuzkę i Isię/Misię jeszcze troszkę boli-to dopiero pierwsza doba po operacji :roll:

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 11:38 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

obecnie żadne koty z tych o ktorych ja coś wiem nie mają ogłoszeń , przynajmniej u Adama. Jest duże zamieszanie z allegro a poza tym i przede wszystkim brakuje zdjęć aktualnych. Obiecywałaś w tamtej części kilka razy, przekopiować? :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]