Victor pisze:Jeżeli wolne, to chciałbym poniedziałek i środe wieczorem
na pierwszej stronie jest grafik sroda zajeta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Victor pisze:Jeżeli wolne, to chciałbym poniedziałek i środe wieczorem
herzpl pisze:Victor pisze:Jeżeli wolne, to chciałbym poniedziałek i środe wieczorem
na pierwszej stronie jest grafik sroda zajeta
filcowasova pisze:a ja po cichu, na spokojnie, i nie na teraz ale myślę nad dokoceniem. żeby Amikowskiemu sie nie nudziło. no i bo koty fajne som:)
ale muszę to przeanalizować na sto różnych przypadków.
wiiwii pisze:Witam i melduję się jak Basia przykazała
Jestem nową kumpelką i współwłaścicielką Blondi/Szoszany - cudnej koty z Kociej Przystani. Włócząc się po kocich stronach i forach trafiłam na Kocią i podczytuję po kryjomu, ale czas się ujawnićRobiliśmy dziś kocince sesję zdjęciową - niełatwo było, bo zaraz się rusza, chce się przytulać i całować, całownisia mała! Ale co wyszło to wyszło - jak odbiorę aparatowi pliki, to podrzucę linka.
Szo dziękuje za prezent-kiełbaski! - zjadła już jedną z wyraźnym smakiem - a myśmy z Maćkiem pojęcia nie mieli o kocich kiełbaskach! Musimy nadrobić.
Kiedy byliśmy na pogaduchach z Basią, do kociarni przybył nowy bury kotek. Co z nim? Jak się ma?
Pozdrawiam ciepło wszystkich miłych kociarzy!![]()
Wiiwii
Czy my się znamyJa wyadoptowywałam Blondi
wiiwii pisze:Czy my się znamyJa wyadoptowywałam Blondi
TakTy byłaś szczupłą blondynką, a ja byłam brunetką w okularach czewronych i z chłopakiem, co z miejsca zakochał się w Blondi! Pozdrawiam! A Blondyna grucha..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 108 gości