cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 16:21 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Victor pisze:Jeżeli wolne, to chciałbym poniedziałek i środe wieczorem :)

na pierwszej stronie jest grafik sroda zajeta :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie sty 15, 2012 16:24 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
Victor pisze:Jeżeli wolne, to chciałbym poniedziałek i środe wieczorem :)

na pierwszej stronie jest grafik sroda zajeta :)

Dzięki :wink: No to czwartek wieczorem :)

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Nie sty 15, 2012 19:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Alfa pojechala do nowego domu .Mam nadzieję ze będzie szczęśliwa bo to domek wychodzący.O adopcją Kozaka stara się Pani z Zabrza zobaczymy co z tego wyjdzie.No i kochani już za momencik juz za chwileczkę bedziemy mieli własną stronę.Juz widziałam projekt ,na razie nic nie zdradzę coby nie zapeszyć :wink: :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 15, 2012 19:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

a ja po cichu, na spokojnie, i nie na teraz ale myślę nad dokoceniem. żeby Amikowskiemu sie nie nudziło. no i bo koty fajne som:)

ale muszę to przeanalizować na sto różnych przypadków.

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie sty 15, 2012 19:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Witam :1luvu:
i znaczę mam już dostęp do sieci :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie sty 15, 2012 20:23 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

martika ale newsy :!: :!: :!: oby tylko zaden nie wrocil...
a ma ktos fotke kozaka :?: tylko skoro sie nim interesuja to moze narazie nie pisac o nim....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie sty 15, 2012 21:33 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:a ja po cichu, na spokojnie, i nie na teraz ale myślę nad dokoceniem. żeby Amikowskiemu sie nie nudziło. no i bo koty fajne som:)

ale muszę to przeanalizować na sto różnych przypadków.

Najlepiej kobietkę :) Może Funię. Ona potrzebuje domu na ostatnie swoich parę lat życia :wink:
Kasiujak coś to wiesz że u Nas znajdziesz swoją drugą miłość kocią.

O a może Mysior :mrgreen: Albo Dorotka :kotek:
Pomyśl proszę o niepełnosprawnym kocie. Takie dobre domy powinny mieć w 4 ścianach kocią biedę 8) Tak wspaniały dom :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie sty 15, 2012 21:37 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kozak to ten z Kropka przy nosku jest w albumie.W tym tyg podjadę i porobię fotki tej starszej kotce.Biedna :(

Folcova polecamy się na dokocenie 8)
Elunia smaruj paluszki bo ja strona zawiśnie na serwerze to do ciebie będą należały teksty :wink:

Bona dziękuję za dary dla psów ze schronu jesteś wielka :1luvu:

mar_tika

Post » Nie sty 15, 2012 21:39 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Hej, mam chwilę i chciałam Wam szybko coś powiedzieć.
Słuchajcie - dzisiaj nie byłam na dyżurze. Walczę o psy, czekam na diagnozę, nie wiem czy ktoś mi je otruł czy to jakiś wirus. Siedzę z nimi cały czas, mają kroplówki. Wymiotują brązowo czerwonym płynem, są słabe :(
I jeszcze na dodatek zgubiłam telefon... albo zostawiłam u weta - nie wiem.
także sorry, ale chwilowo mi ręce opadają, wiecznie coś się dzieje :cry:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Nie sty 15, 2012 21:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

A jakby było mało, to tchórzyk ma nosówkę... :(
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Nie sty 15, 2012 21:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Witam i melduję się jak Basia przykazała :-)

Jestem nową kumpelką i współwłaścicielką Blondi/Szoszany - cudnej koty z Kociej Przystani. Włócząc się po kocich stronach i forach trafiłam na Kocią i podczytuję po kryjomu, ale czas się ujawnić :-) Robiliśmy dziś kocince sesję zdjęciową - niełatwo było, bo zaraz się rusza, chce się przytulać i całować, całownisia mała! Ale co wyszło to wyszło - jak odbiorę aparatowi pliki, to podrzucę linka.

Szo dziękuje za prezent-kiełbaski! - zjadła już jedną z wyraźnym smakiem - a myśmy z Maćkiem pojęcia nie mieli o kocich kiełbaskach! Musimy nadrobić.

Kiedy byliśmy na pogaduchach z Basią, do kociarni przybył nowy bury kotek. Co z nim? Jak się ma?

Pozdrawiam ciepło wszystkich miłych kociarzy! :kotek:
Wiiwii
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie sty 15, 2012 21:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Witam i melduję się jak Basia przykazała :-)

Jestem nową kumpelką i współwłaścicielką Blondi/Szoszany - cudnej koty z Kociej Przystani. Włócząc się po kocich stronach i forach trafiłam na Kocią i podczytuję po kryjomu, ale czas się ujawnić :-) Robiliśmy dziś kocince sesję zdjęciową - niełatwo było, bo zaraz się rusza, chce się przytulać i całować, całownisia mała! Ale co wyszło to wyszło - jak odbiorę aparatowi pliki, to podrzucę linka.

Szo dziękuje za prezent-kiełbaski! - zjadła już jedną z wyraźnym smakiem - a myśmy z Maćkiem pojęcia nie mieli o kocich kiełbaskach! Musimy nadrobić.

Kiedy byliśmy na pogaduchach z Basią, do kociarni przybył nowy bury kotek. Co z nim? Jak się ma?

Pozdrawiam ciepło wszystkich miłych kociarzy! :kotek:
Wiiwii

Czy my się znamy :?: Ja wyadoptowywałam Blondi 8)

mar_tika

Post » Nie sty 15, 2012 21:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Tak :-) Ty byłaś szczupłą blondynką, a ja byłam brunetką w okularach czewronych i z chłopakiem, co z miejsca zakochał się w Blondi! Pozdrawiam! A Blondyna grucha..
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie sty 15, 2012 21:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:

Tak :-) Ty byłaś szczupłą blondynką, a ja byłam brunetką w okularach czewronych i z chłopakiem, co z miejsca zakochał się w Blondi! Pozdrawiam! A Blondyna grucha..

O to miło że zagościliście na naszym watku:)Ja nie miałam watpliwości że Blondi to super koty tylko potrzebuje człowieka tylko dla siebie :ok:
No to czekamy na fotki Blondi.Bardzo jestem ciekawa jak ona sie zachowuje w nowych warunkach.Still już sie zadomowił na całego :ok:

mar_tika

Post » Nie sty 15, 2012 22:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Witaj Ewo 8)
Miło Nam niezmiernie iż u Nas zawitałaś :kotek:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]