Moderator: Estraven
dynia18 pisze:Proszę o dane konta. Zaraz podesle grosik , bo nigdize na Fb nie mogę znaleść. Biedula
MonikaSt pisze:Jak Was znależć na fb? Z wydarzeniem podanym przez Mimisię chyba coś jest nie tak.
dynia18 pisze:barbara Ch, to ja dziewczyny. Jeszcze dosłałam 30 zł. I puszczam link znajomym, ale widzę że tylko obiecują i nic nie wysylają. A prosiłam choćby o 5 zł.
Mimisia pisze:dynia18 pisze:barbara Ch, to ja dziewczyny. Jeszcze dosłałam 30 zł. I puszczam link znajomym, ale widzę że tylko obiecują i nic nie wysylają. A prosiłam choćby o 5 zł.
Myślę, że część mogła wysłać kasę w piątek po południu i będzie je widać dopiero w poniedziałek około 10-11-tej.
Mimisia pisze:[...]Kolejny problem to to, że kotka miała krew w kale. Może to oznaczać, że była podtruta, albo jest jakaś inna przyczyna. USG wszystko wyjaśni, będzie miała chyba jutro czy pojutrze. Niewykluczone, że tfu-tfu ma jakiś nowotwór. [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Silverblue i 225 gości