W naszym domu każde zwierze żyje w zgodzie z drugim
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maxy pisze:To nie jedyna, w domu mam istny zwierzyniec
Kota Wiki
2 Psy (pudel przybłęda i jej córka mieszaniec) Sisi i Lala
2 fretki (Mania i Dropsik/Klopsss, mania to ta fretka na zdjęciu z wiki)
Królika Tuptusia
Mysz śnieżynkę
no i była jeszcze tęcza nasza papużka nimfa ale gdy sprowadziłem wiki do domu papuga powiedziała albo kot albo ja i zwiała przez okno (okno było otwarte na oścież jak co dzień, przez dwa lata mieliśmy pootwierane okna a ona nigdy nie wyleciała aż pojawił się w domu kot)
maxy pisze:Ale papugi już nie ma poleciała
Maraszek pisze:Piękne futrzaste zdjęcia![]()
Maxy – zabezpieczenie okien jest ważne. Posłuchaj zrzędliwych „ciotek dobra rada”
Mieszkam „blisko ziemi” – i balkon oraz wszystkie otwierane okna są zabezpieczone. Po co ma któryś z chłopaków „wyfrunąć” za sroką, sikorką, innym kotem… O chorobę, wypadek, złą wolę sąsiadów nie jest trudno…
Zajrzyj na „kocie ABC” viewtopic.php?f=1&t=27018 tam mnóstwo mądrości.
Wiem, że ktoś zabezpieczał balkon zwykłą siecią rybacką – też się sprawdziło. Ilu forumowiczów, tyle pomysłów.
maxy pisze: musiałem ją trzymać w zębach bo sam bym spadł.
maxy pisze:Wiki już 3 dzień nie wychodzi i codziennie się z nią bawię aby nie było jej nudno. Znowu zaczyna się ze mną witać gdy wychodze do domu po szkole i zaczynam się rozpakowywać ona od razu przybiega do pokoju i zaczyna się do mnie miziać, co prawda nie kładzie mi się na kolanach gdy siedze na kompie ale za to zasypia mi na szyi bądź na klatce piersiowej a gdy jej nie wygodnie to kładzie się obok mnie no i znowu zaczęła mi robić pobudki w nocy bo chce się poprzytulać, fajnie jest posłuchać jak mruczy i się przytula do mnie ale dlaczego ona musi tak tupać łapkami przednimi i wystawiać pazurki na mojej szyi
kotx2 pisze:maxy pisze:Wiki już 3 dzień nie wychodzi i codziennie się z nią bawię aby nie było jej nudno. Znowu zaczyna się ze mną witać gdy wychodze do domu po szkole i zaczynam się rozpakowywać ona od razu przybiega do pokoju i zaczyna się do mnie miziać, co prawda nie kładzie mi się na kolanach gdy siedze na kompie ale za to zasypia mi na szyi bądź na klatce piersiowej a gdy jej nie wygodnie to kładzie się obok mnie no i znowu zaczęła mi robić pobudki w nocy bo chce się poprzytulać, fajnie jest posłuchać jak mruczy i się przytula do mnie ale dlaczego ona musi tak tupać łapkami przednimi i wystawiać pazurki na mojej szyi
czyli wszystko w normie,masz drapak?kot niewychodzący nie jest nieszczęśliwy i zniewolony
maxy pisze:fajnie jest posłuchać jak mruczy i się przytula do mnie ale dlaczego ona musi tak tupać łapkami przednimi i wystawiać pazurki na mojej szyi
maxy pisze:kotx2 pisze:maxy pisze:Wiki już 3 dzień nie wychodzi i codziennie się z nią bawię aby nie było jej nudno. Znowu zaczyna się ze mną witać gdy wychodze do domu po szkole i zaczynam się rozpakowywać ona od razu przybiega do pokoju i zaczyna się do mnie miziać, co prawda nie kładzie mi się na kolanach gdy siedze na kompie ale za to zasypia mi na szyi bądź na klatce piersiowej a gdy jej nie wygodnie to kładzie się obok mnie no i znowu zaczęła mi robić pobudki w nocy bo chce się poprzytulać, fajnie jest posłuchać jak mruczy i się przytula do mnie ale dlaczego ona musi tak tupać łapkami przednimi i wystawiać pazurki na mojej szyi
czyli wszystko w normie,masz drapak?kot niewychodzący nie jest nieszczęśliwy i zniewolony
Właśnie miałem mówić iż mam problem z drapakiem, kupiłem jej zwykły drapak deske i nie mam pojęcia dlaczego ona nie chce go drapać stosowałem już nawet kocimiętkę i nic ona się go boi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 67 gości