SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 9:25 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

Powodzenia serj :!: Mocno trzymam kciuki, żeby się udało złapać malucha :ok: :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon lis 14, 2011 10:15 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

serj pisze:Zrozumcie, że to nic nie da... podbierak musiałby mieć 10m długość i być niewidzialny żebym go mógł złapać... on ucieka od wszystkiego co się rusza w zasięgu jego wzroku.

Nie da się do niego podejść, nie da się poruszać w jego obecności, nawet jak się na niego patrzy to jest zaniepokojony i przeważnie ucieka.

Albo pułapka albo nic, innego sposobu nie widzę. Prawie złapałem go na to pudełko, dzisiaj od rana próbowałem go znaleźć żeby rozstawić sprzęt. Niestety bez powodzenia, ani razu go nie zauważyłem.

Myślę sobie, że on sie juz przestraszył ichyba trzeba wymyślic inny sposób jak sie pokaże.
Dawaj jeść w tym samym miejscu.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lis 14, 2011 10:16 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

I dopisz w tytule, że klatka-łapka potrzebna.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lis 14, 2011 23:24 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

Pomoc w dostępie do klatki zaoferował mi jeden z forumowiczów na PW za co bardzo dziękuję :)

Jednak póki co kociak gdzieś przepadł, nie byłem w stanie go namierzyć cały dzisiejszy dzień. Obawiam się że gdzieś się oddalił :(

serj

Od: Czw maja 05, 2011 18:02

Post » Wto lis 15, 2011 10:29 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

A dajesz jedzenie tam gdzie był przedtem?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 15, 2011 20:08 Re: SIEDLCE - Jak złapać malutkiego kociaka?(przestraszony)

Lidka pisze:A dajesz jedzenie tam gdzie był przedtem?

Dawałem mu tam jak się pokazywał, a robił to przez dwa dni. Trzeciego siedziałem cały dzień w oknie i na dworze i nie było go nigdzie więc nic nie kładłem.

Dzisiaj też go nie było, myślę że go już po prostu nie ma. Zawsze dało się go gdzieś zauważyć w ciągu dnia. Zresztą jak nie ja to ktoś z domowników go widział, a teraz nic.

serj

Od: Czw maja 05, 2011 18:02

[poprzednia]