Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia04051987 pisze:...z tego co wyczytalam w ks.zdrowia wczorj dostal<przepraszam mam problem z roszczytaniem sie wiec napisze co mi sie uda:P> CYSTITIS czy jakos tak ,....czy komus co to mowi??
joanna_d pisze:kiedy okazałao się, że jest mniej szkodliwy dla kota niż nietrafiona kuracja antybiotykowa, podróżowanie z nadziębionym kotem zimą, stesujące dla niego oczekiwanie w kolejce, stresujące badania USG, zalecana sucha karma weterynaryjna, która jak się okazało napędzała problemy z siusianiem wzięłam sprawy w swoje ręce i skupiłam się na zapobieganiu - praktycznie problem wyeliminowałam.
Wydaje mi się, że we wszystkim niezbędny jest zdrowy rozsądek, trzeba pamiętać, że podróżowanie z kotem jest nie tylko ogromnym stresem dla niego, ale również jest szalenie niebezpieczne w chwili wypadku - służby ratownicze zajmują się ludźmi zwierze po wypadku w samochodzie czy autobusie jest bez szans
dlatego zawsze należ ocenić ew. ryzyko i nie ganiać do weta z każdym najmniejszym problemem,
joanna_d pisze:My właściciele mamy jeden wspólny cel - zdrowe zwierzaki.
Lobby ma jeszcze trzy inne ww.![]()
Wszystko, oby z głową. Chwila refleksji i nie uleganie pozorom autorytetu z powodu fartucha czasami może ocalić nasze zwierzę.
taizu pisze:To chyba oczywiste, ze jeśli poda się kotu środek moczopędny (Furagin), a kot ma fizycznie zablokowany piaskiem układ moczowy to kotu się BARDZO zaszkodzi?
kasia04051987 pisze:Kociak juz sika i wszystko wraca do normy:)
kasia04051987 pisze:Kociak juz sika i wszystko wraca do normy:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 51 gości