Zapadła decyzja o dokoceniu - kot już wybrany :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 16:46 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Mogę tylko doradzić cierpliwość w szukaniu i decyzji :) Ja też szukałam kota na forum i jak zobaczyłam - od razu wiedziałam ten i żaden inny :mrgreen: I tak 2 razy :ryk: Też będziesz wiedziała - powodzenia!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 08, 2011 18:44 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Ja też tak miałam wczoraj przez chwilę, ale potem doszłam do wniosku, że skrzywdzę tym wyborem innego, który pewnie bardziej potrzebuje domu....
Najlepiej będzie jeśli nie będę zbyt długo zwlekać z decyzją.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto lis 08, 2011 18:52 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Obrazek
A oto moja rezydentka w wersji melancholijnej :D

To tak w ramach złapania oddechu. A poza tym, chciałam się pochwalić :mrgreen:

Betelgeuse

Post » Wto lis 08, 2011 20:02 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Betelgeuse pisze:Ja też tak miałam wczoraj przez chwilę, ale potem doszłam do wniosku, że skrzywdzę tym wyborem innego, który pewnie bardziej potrzebuje domu....
Najlepiej będzie jeśli nie będę zbyt długo zwlekać z decyzją.

Popatrz inaczej - wybrany zrobi miejsce innym potrzebującym :ok:
Śliczna rezydentka :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lis 08, 2011 21:22 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Betelgeuse pisze:Obrazek
A oto moja rezydentka w wersji melancholijnej :D

To tak w ramach złapania oddechu. A poza tym, chciałam się pochwalić :mrgreen:

przepiękna !!!! i taka spokojna

a moje dwie właśnie przebiegły mi po klawiaturze w szaleńczej pogoni
tak, tak szykuj się na to :twisted:

młoda nieraz boi się wyjść z pokoju jak koty szaleją :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro lis 09, 2011 9:03 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Rezydentka słodka :1luvu: :1luvu: No i jak poszukiwania?
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lis 09, 2011 18:19 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Zaczynam się kontaktować z domami tymczasowymi lub osobami mającymi z nimi kontakt. Muszę pogadać, na podstawie samych zdjęć i opisu, ciężko zdecydować.
Ryśka już długo jest u mnie sama, obawiam się bardzo jak to dokocenie będzie wyglądać z kociego punktu widzenia.

Betelgeuse

Post » Śro lis 09, 2011 18:33 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

To ja podpowiem, że jakbyś chciała pogadać z Burszytynkiem to sprawy behawioralne najlepiej opowie p. Bożenka. Ws formalnych, transportowych raczej Ula (tak tylko, bo tel. Uli jest pierwszy :D)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lis 09, 2011 21:08 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Podzwoniłam sobie troszku i wcale nie jest łatwiej.....

Betelgeuse

Post » Czw lis 10, 2011 10:46 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Weźcie Bursztynka... Obrazek
Bazylek (*)

Joanna_Axlowa

Od: Czw maja 14, 2009 10:07

Post » Czw lis 10, 2011 16:02 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Betelgeuse pisze:Podzwoniłam sobie troszku i wcale nie jest łatwiej.....

Podejrzewam, że nawet trudniej... :(
To okropne, że tyle kotów potrzebuje domu, a nie można pomóc choć części z nich.
Pół biedy jak kot którego nie wybrałyśmy znajduje dom u kogo innego, gorzej jak nadal czeka :cry: :cry:
Tak jest w przypadku Śnieżynka z mojego banerka.
Nie wzięłam go bo rodzina wolała kociaka, ja myślałam, że biały zaraz znajdzie dom a tu mija 3 miesiąc a on nadal czeka. Jest głuchy, może dlatego (mnie to absolutnie nie przeszkadzało)
Ja nie chce nic podpowiadać, bo każdy tak samo potrzebuje domu, ale myślę że jednak Bursztynek bardziej bo jest chory i więcej w życiu przeszedł, a nie może w spokoju dojść do pełni zdrowia.

Naprawdę nie możesz wziąć chociaż 2? :wink:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw lis 10, 2011 17:02 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Joanna_Axlowa pisze:Weźcie Bursztynka... Obrazek

Albo Teo plisss...... :1luvu: On ma naprawdę małe szanse poza forum..... :(
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie lis 13, 2011 17:55 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Uff, było ciężko.... Bardzo ciężko.
Zdecydowaliśmy się na chłopaka z bajki - Tomcia Paluszka od KropkiXL
Dziękuję wszystkim i ogromne kciuki dla pozostałych kociastych szukających domu :ok:

Betelgeuse

Post » Nie lis 13, 2011 18:01 Re: Zapadła decyzja o dokoceniu - kot poszukiwany-Koszalin :)

Magduś-bardzo dziękuję za wybranie Tomcia-własciwie bez nadziei napisałam w Twoim watku,a tu własnie jego wybraliście- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam do watku Tomcia! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]