Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lil pisze:A co do karm 'całkiem dobrych' jakie są jeszcze procz puriny:?:
lorraine pisze:Lil pisze:A co do karm 'całkiem dobrych' jakie są jeszcze procz puriny:?:
Nie ma chyba zbyt duzego wyboru, Purina zwykla jest godna polecenia (Pro Plan jest lepsza, ale tez duzo drozsza).
Jest jeszcze Nutra, trudniej ja kupic, sa dwa rodzaje i ostatnio KasiaD. miala po 11,5 zl za kg.
Aha, jeszcze Animonda Rafine Cross, 2 rodzaje dla doroslych i jeden rodzaj dla kociat, to tez jest przyzwoita (no, w kazdym razie lepsza od Whiskasa) karma, u KasiD. kg kosztuje 10zl (to bardzo nieduzo), w sklepie widzilam ja raz jedyny, ale kosztowala 18 zl za kgMoje koty ja jadly, teraz im sie znudzila, ale po przerwie znow im kupie.
Nie martw sie, ze na razie czujesz sie zagubiona wsrod tych wszystkich nazw, cen, firm, bardzo szybko sie we wszystkim polapieszZorientujesz sie na co Cie stac, co lubi kotek...
Czesto drozsze karmy wcale nie wychodza najdrozej, bo ze wzgledu na wysoka jakosc podaje sie jej sporo mniej.
Pawel N pisze:Witam jak juz wszyscy tu sie wypowiadaja o jedzonku dla kotow to ja mam pytanka.
Sigrid pisze:Żwirki - Benek jest dobry. Ale żółty u mnie się nie bardzo sprawdził. Szły mi 4 paczki miesięcznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 141 gości