Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lu6 pisze: Prosze sie wstrzymac z wpłatami na toz bo mamy mały konflikt i boje sie ze sie o pieniadze nie doprosze.z trzema kolezankami odeszlysmy od tozu i zalozylysmy wlasna fundacje i jest wrzawa.Nie wiem własnie jak to zrobic bo my jeszcze nie mamy konta a mysle ze najlepiej pieniadze wpłacac do przyszlego opiekuna-jesli taki sie znajdzie.
Myślę, że taką informację najlepiej wkleić do pierwszego postu.
Pieniadze zbierałabym na konto tej, która chodzi z kotem do weta
lu6 pisze:Myślę, że taką informację najlepiej wkleić do pierwszego postu.
Pieniadze zbierałabym na konto tej, która chodzi z kotem do weta
masz racjezrobione
Kociara82 pisze:male sprostowanie: Eustachy nie kontroluje wydalania tylko potrafi zalatwic sie sam. Nie mial czucia wogole o ile pamietam, czyli w jakims stopniu to czucie wrocilo. Dajcie wiec szanse i temu malenstwu, mysle, ze mlody wiek tym bardziej przewaza na jego korzysc, Eustachy jednak jest juz doroslym kotem, wiadomo, ze z wiekiem rehabilitacja i wszelkie leczenie jest trudniejsze. Ale skoro sie dalo w jego przypadku (co nie bylo latwe) to gleboko wierze, ze sie da i w przypadku mlodego kociaka
Kociara82 pisze:no ja jestem pod wrazeniem, jak Eustachy sobie znakomicie radzijuz do konca swych dni bedzie musial nosic pampersy-byc moze przez to stal sie kotem nieadopcyjnym, natomiast nie przeszkadza mu to wcale-wrecz przeciwnie. Niezwykle cierpliwie znosi przewijanie, czasami tylko ma tego dosc, troszke sie zbuntuje, ale ktoz by nie mial dosc. Ma swoje sposoby jak Duzej powiedziec, zeby go przewinela
Ten pampers wrecz dodaje mu uroku
kamari pisze:Kociara82 pisze:no ja jestem pod wrazeniem, jak Eustachy sobie znakomicie radzijuz do konca swych dni bedzie musial nosic pampersy-byc moze przez to stal sie kotem nieadopcyjnym, natomiast nie przeszkadza mu to wcale-wrecz przeciwnie. Niezwykle cierpliwie znosi przewijanie, czasami tylko ma tego dosc, troszke sie zbuntuje, ale ktoz by nie mial dosc. Ma swoje sposoby jak Duzej powiedziec, zeby go przewinela
Ten pampers wrecz dodaje mu uroku
Znalazłam sobie wątek Eustachego, później poczytam, bo widzę, że już tego sporo
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 85 gości