Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magpie pisze::cry: niestety... ehehe.. Ada, mojej mamie sie nie spodobal opis wlascicieli...
jakbys przeoczyła.....eve69 pisze:Ada, zajrzyj na moje ogloszenie
Batka pisze:jakbys przeoczyła.....eve69 pisze:Ada, zajrzyj na moje ogloszenie
Ada pisze:wiesz co
nie wiem co to ma wspolnego z kociszkiem, bo tak szczerze mowiac to Mama tej dziewczynki, jest naprawde super dziewczyną/ kobieta, a swiadczy o tym fakt, ze trzyma cały czas kotka w domu (popłakuje w pracy) i szuka dla niego jak najlepszego domku, facet tez jakos zyje z faktem, ze to musi potrwac.. .
nie boj sie,ze kot bedzie zestresowany albo .. nie wiem co .., tak nie jest, poniewaz to jest normalny dom, gdzie wspaniala mała dziewczynka zajmuje sie kociszkiem , tak samo jak jej mama
magpie , ja Cie do niczego nie namawiam, kazdy musi w srodku podjac decyzje o nowym kotku u siebie w domu, dla dobra zwierzaka i swojego![]()
, jezeli Twoi rodzice maja jakies watpliwosci to moze poczekaj, az pojawi sie ten wymarzony przez Ciebie i Twoich rodziców ,czego zycze z całego serca
magpie pisze:naprawde przepraszam że narobiłam nadziei a potem... ale to naprawde nie moja wina i nic na to nie poradze...kota będę miala na pewno i to chyba w najblizszym czasie, ale ostateczna decyzja naprawde nie nalezy do mnie...
Ada, ja sie nie boje ze kotek bedzie zestresowany itp. wiem ze dotychczas byl dobrze traktowany, mieszkal w dobrych warunkach itp... po prostu moja mama w to zwątpiła (nie ja) po przeczytaniu twojego opisu, w ktorym nazwalas tego goscia "poczwarą" hehemam nadzieje ze niedlugo znajde swojego wymarzonego kotka... i zrobie wszystko zeby to bylo naprawde niedlugo
gdyby to zależało ode mnie to bym brała Filemonka bez minuty zastanowienia
hmmm... swoją drogą to coś babcia wspominała że sąsiedzi znaleźli na klatce kotka i nie mają co z nim zrobić...![]()
Sigrid pisze::dance:![]()
Jak super!!!
Świetna dziewczynka![]()
Taki mały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości