Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiag pisze:Melduję się na wątku
iza71koty pisze:Aniu tak sie zastanawiam.Może te ciuszki co zostały z Twoich bazarków zebrać na jakiś bazarek zbiorowy?Może popatrzę jeszcze i coś dorzucimy.Bazarki są nam bardzo bardzo potrzebne.Nie damy sobie bez nich rady.![]()
Cudak1 pisze:Zapisuję sobie i będę zaglądać
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Aniu tak sie zastanawiam.Może te ciuszki co zostały z Twoich bazarków zebrać na jakiś bazarek zbiorowy?Może popatrzę jeszcze i coś dorzucimy.Bazarki są nam bardzo bardzo potrzebne.Nie damy sobie bez nich rady.![]()
jasne Izuś zrobię z nimi porządek może jutro znajdę czas
serum pisze:Musze wam powiedzieć,że przeżyłam wczoraj chwile grozyW Nowym Jorku (i nie tylko ,bo ewakuowano Pentagon i Kapitol) był trzęsienie ziemi w 5,8 skali Richtera.....moja córka właśnie w tamtej krytycznej chwili przebywała na zajęciach na 63 piętrze i mówiła ,że czuła sie jak na karuzeli
wiora pisze:Tez jestem
Zamieszania ostatnio co nie miara
Lecę dzis do domu
Stres mnie paralizuje
zjadłam sniadanie ,3 minuty pozniej sie go pozbylam
Trzymajcie prosze kciuki za moja podroz.
Pozdrawiam
wiora pisze:Tez jestem
Zamieszania ostatnio co nie miara
Lecę dzis do domu
Stres mnie paralizuje
zjadłam sniadanie ,3 minuty pozniej sie go pozbylam
Trzymajcie prosze kciuki za moja podroz.
Pozdrawiam
serum pisze:Witam.Ja również się melduję.
Córka kupiła kartki i zrobiła zdjęcia....wstawię do oglądnięcia .Jest 10 szt ,ale ma jeszcze w zapasie 5 gdyby było więcej chętnych.Niestety zrobiła jedno zdjęcie wszystkich ,ale mam nadzieję ,że jak Ola wróci to jej napisze jak ma zrobić żeby było dobrze i pasowało na bazarek.
iza71koty pisze:Super Ania![]()
![]()
![]()
-=sara=- pisze:jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości