PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 22:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

:kotek:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Wto sie 23, 2011 6:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

GŁOSOWANIE SIERPIEŃ 2011

1. :arrow: Kandydata można zgłosić ponownie [po wygraniu głosowania] po:
A. 1/2 roku :arrow: 15

B. 1 roku :arrow: 5

2. :arrow: "Strażniczki skarpety" :

alix76 :arrow: 5

AYO :arrow: 16

becia_73 :arrow: 7

bolkowa :arrow: 2

jasdor :arrow: 16

shira3 :arrow: 14

GŁOSOWAŁY : :arrow: skwareek, Dzyśka, pomponmama, Annazoo, AniHili, Mulesia, psiama, józefina1970, charm, villemo5, trinity36, joarkadia, dolabra, Nemi, solangelica, agnieszka1565, Paibrzucha, becia_73, Broszka, palaybunny71,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sie 23, 2011 8:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

zaznaczam ;)
Kciuki za wszystkie chore kociąteczka. I za zmęczone, zapracowane, ugotowane Czarownice. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto sie 23, 2011 8:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

1rok
AYO, jasdor, alix76

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto sie 23, 2011 8:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

GŁOSOWANIE SIERPIEŃ 2011

1. :arrow: Kandydata można zgłosić ponownie [po wygraniu głosowania] po:
A. 1/2 roku :arrow: 15

B. 1 roku :arrow: 6

2. :arrow: "Strażniczki skarpety" :

alix76 :arrow: 6

AYO :arrow: 17

becia_73 :arrow: 7

bolkowa :arrow: 2

jasdor :arrow: 17

shira3 :arrow: 14

GŁOSOWAŁY : :arrow: skwareek, Dzyśka, pomponmama, Annazoo, AniHili, Mulesia, psiama, józefina1970, charm, villemo5, trinity36, joarkadia, dolabra, Nemi, solangelica, agnieszka1565, Paibrzucha, becia_73, Broszka, palaybunny71, bolkowa,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 23, 2011 9:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jak dostać się do Waszego sabatu czarownic? :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto sie 23, 2011 9:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Ładnie się przedstawić - z fotkami kotków - wpłacać min. 5 zeta miesięcznie na wskazane konto i przypiąć identyfikator. Za parę dni uścislimy regulamin zgłaszania kandydatów do pomocy - przeczytasz.
No i poczekać aż SAiostra Prezes przyklepie kandydature miotłą :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 23, 2011 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Ładnie się przedstawiam :D
Mam na imię Iza mieszkam w Łodzi z chłopakiem. Mamy dwa koty - Rogera i Aleksa. Niestety z jednym co prawda nie wiemy co się dzieje, bo od soboty jest zaginiony, ale ja nadal mam dwa koty, bo wiem, że Roger do nas wróci.
Oba kotki mamy z przypadku. Roger jest 5 letnim kastrowanym statecznym kocurem. Dostaliśmy go w spadku od znajomych, miał u nas byś tylko na przetrzymanie przez ich wyjazd i remont, ale nie chcieli go z powrotem. Dali nam wybór, albo kot zostanie u Was, albo odwieziemy go do schroniska ;/ Nie chcę komentować ich zachowania, ale dzięki temu zyskaliśmy w domu cudownego, pełnego życia, wdzięcznego kocura. Roger jest z nami od ponad dwóch lat.
Aleks - około roczny kociak, jest z nami od października 2010. Kot przygarnięty z ulicy, małe wystraszone, widać było, że jest udomowiony i na ulicy wylądował przez przypadek. Zabraliśmy go. Później dowiedziałam się, że był to kot starego współlokatora mojej przyjaciółki sic! na ulicy nie był przez przypadek... Gnojek dostał kotka (on jeszcze myślał, że ma kicię) od swojej ówczesnej dziewczyny, maskotka jest droższa niż kociak z adopcji za 1 zł ;/ Znęcał się nad nim, bił, oblewał zimną wodą, zamykał w wiaderku ;/ nie chciał się załatwiać w kuwecie i podły ****** "wychowywał go" a jak później zobaczyłam tę kuwetkę to była w takim stanie, że miałam odruchy zwrotne z żołądka ;/ jak kot miał się tam załatwiać?? u mnie od razu zaczął załatwiać się w kuwetkę i nie ma z tym najmniejszego nawet problemu :)
Roger i Aleks dogadały się dość szybko i są sobie niesamowicie wierne. Dbają o siebie, bawią się, chociaż czasem zdarzy się, że trzeba pokazać znów kto rządzi i poobijają się ciut mocniej, ale za chwilę kładą się przytulone :)
Co o mnie jeszcze? Mam fioła na punkcie kotów, żałuję, że nie mogę przygarnąć jeszcze jakiegoś :( chociaż z Duszkiem (mój mężczyzna) ustaliliśmy, że jak na ulicy wybierze nas jakiś kociak to tego trzeciego jeszcze weźmiemy :D
Pracę mam mega nudną, sprzedaję tusze do drukarek ^^ ale z czegoś trzeba żyć i opłacać czynsz w mieszkaniu naszych kotów ;)
Jakbyście miały jakieś pytania to zapraszam :D
Na zdjęciu kociaki powoli przebudzające się. Zgadnijcie który to który ;)
Obrazek
Teraz jestem w pracy, ale w domu jak po poszukiwaniach Rogera będę miała jeszcze siłę to wrzucę więcej fotek ;)
Składki oczywiście będę wpłacać :)
Identyfikator już przypinać? ;>

selya

Post » Wto sie 23, 2011 9:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Roger na górze, Aleks na dole zdjęcia. Witaj nowa Czarownico :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto sie 23, 2011 9:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

joarkadia zgadłaś bezbłędnie ;)

Dziękuję za przyjęcie w szeregi, witam :)

selya

Post » Wto sie 23, 2011 9:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Cześć. Ja też się przywitam :D

AYO pisze:Ładnie się przedstawić - z fotkami kotków - wpłacać min. 5 zeta miesięcznie na wskazane konto i przypiąć identyfikator. Za parę dni uścislimy regulamin zgłaszania kandydatów do pomocy - przeczytasz.
No i poczekać aż SAiostra Prezes przyklepie kandydature miotłą :mrgreen:

A Siostra Prezes na urlopie.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sie 23, 2011 9:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Miło poznać selya :mrgreen: Koty śliczne ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto sie 23, 2011 10:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Siostra Prezes już jest back - na pewno sie odezwie w przelocie :mrgreen:

TU :arrow: viewtopic.php?f=1&t=121384
masz ikonki a na nstępnej stronie banerki
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 23, 2011 10:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Witamy selya :)
Roger na tej fotce ma plamkę troszkę w kształcie serduszka :) I dzięki Wam bardzo, że przygarnęliście Alexa..
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto sie 23, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Banerki podlinkowane do tego wątku :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h54kz][IMG]http://i.imgur.com/oIIMS.png[/IMG][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h54kz][IMG]http://i.imgur.com/yGNJo.png[/IMG][/url]

:ok:

proszę sobie powymieniać i wkleić do pierwszego posta :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26