Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
arniel pisze:Czy miał ktoś kota z podobnymi objawami???
arniel pisze:Podbijam.. jakieś pomysły? sugestie??
arniel pisze:Robiliśmy kolejne badania kału, żadnych pasożytów. Wykluczone lamblie, kokcydia itp. Trzustkowo także.
vailet pisze:Bejbi nie krwawiła mocno,ale zawsze leciałam na zastrzyk by zatrzymać krwawienie i przeciwzapalny.Leukocyty były niskie,potem się podniosły.Felv i Fiv ujemne.Rzęsistek?Nie wiem jak to badanie się robi.Osobno jakoś?Posiewów kału kilka było.Leczenie enteroccocus fecalis bo kupy beżowe kaszkowate były i w posiewie wyszło.Pomogło na krótko.Gastroskopii i kolonoskopii na pewno nie zrobię bo miałam sama kilka razy i narkozę też więc tylko mi jelito porozciągali bo powietrze wpuszczają,a guzik wykazałoBejbi prawdopodobnie cały czas miała lamblie,a antybiotyki trochę je wyciszały na krótko.Na toxoplazmozę chciałam robić,ale skoro wyszły lamblie to trzeba jedno leczyć nie wszystko na raz bo bym ją zabiła.Matka Bejbi nigdy nie mogła zajść w ciążę,dopiero w wieku ok.8 lat,a Bejbi najsłabsza z miotu.Widziałam że znowu ma młode jednak
na Allegro.Te kotki wyglądały już lepiej.Od początku,jak w tytule
wątku mi choruje.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Bejbi nie krwawiła mocno,ale zawsze leciałam na zastrzyk by zatrzymać krwawienie i przeciwzapalny.Leukocyty były niskie,potem się podniosły.Felv i Fiv ujemne.Rzęsistek?Nie wiem jak to badanie się robi.Osobno jakoś?Posiewów kału kilka było.Leczenie enteroccocus fecalis bo kupy beżowe kaszkowate były i w posiewie wyszło.Pomogło na krótko.Gastroskopii i kolonoskopii na pewno nie zrobię bo miałam sama kilka razy i narkozę też więc tylko mi jelito porozciągali bo powietrze wpuszczają,a guzik wykazałoBejbi prawdopodobnie cały czas miała lamblie,a antybiotyki trochę je wyciszały na krótko.Na toxoplazmozę chciałam robić,ale skoro wyszły lamblie to trzeba jedno leczyć nie wszystko na raz bo bym ją zabiła.Matka Bejbi nigdy nie mogła zajść w ciążę,dopiero w wieku ok.8 lat,a Bejbi najsłabsza z miotu.Widziałam że znowu ma młode jednak
na Allegro.Te kotki wyglądały już lepiej.Od początku,jak w tytule
wątku mi choruje.
Ja na wątku już pisałam jak były kotki.Teraz już po ptakach bo z miesiąc minął.
Vailet napisz PW o tym Allegro do XAgaX, okej?
vailet pisze:Sorry,znowu post mój w środku jest zamiast na końcuchodzi o to Allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości