3 KOCIAKI SZUKAJĄ CIEPŁYCH KOLAN I RĄK DO GŁASKANIA-MAJĄ DOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 17:41 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

tabo10 pisze:za chwilę znikam , wracam do tej piwnicy...

gdyby ktoś zechciał pomóc, proszę o tel. lub sms (tylko proszę o cierpliwość -w piwnicy nie ma dobrego zasięgu, ale co jakiś czas będę się z niej wynurzać na papierosa,więc napewno można się będzie skontaktować)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Nie lip 31, 2011 18:03 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

Kotkę jak już uda się odłowić i będzie to możliwe czasowo trzeba wysterylizowac, np. w Koterii.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lip 31, 2011 18:04 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

XAgaX pisze:Kotkę jak już uda się odłowić i będzie to możliwe czasowo trzeba wysterylizowac, np. w Koterii.

Małgosia zna kogoś z Koterii, więc nie będzie z tym problemu

tylko, żeby kotka dała się złapać...

ewick

Post » Nie lip 31, 2011 18:06 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

:ok: za złapanie kotki...
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 18:49 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

A jeśli kotka się dziś w nocy nie złapie ? :cry:

ewick

Post » Nie lip 31, 2011 18:59 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

ewick pisze:A jeśli kotka się dziś w nocy nie złapie ? :cry:

Dajcie mi pomyśleć...

Nie rozumiem jednego, po co było zabierać kocięta od matki?
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 19:17 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

najszczesliwsza pisze:
ewick pisze:A jeśli kotka się dziś w nocy nie złapie ? :cry:

Dajcie mi pomyśleć...

Nie rozumiem jednego, po co było zabierać kocięta od matki?

"ama kotka ukryła je tam, ale maluchy rozpełzły się i pospadały tak,że kotka nie miała do nich dostępu. Uratowało je głośne miauczenie jednego z nich. Zostały wydobyte, niestety mama - kotka uciekła."
Przeciez ona chciala im pomoc przestancie caly czas krytykowac :|

gumis

Od: Wto lip 19, 2011 19:36

Post » Nie lip 31, 2011 19:22 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

Dzięki gumis! :1luvu: :1luvu:
Gosia siedzi prawdopodobnie cały czas w piwnicy, ale pewnie niedługo wróci, bo maluchy trzeba karmić

ewick

Post » Nie lip 31, 2011 19:31 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

no, ale wydobycie z dziury, a zabranie matce, to dla mnie są zupełnie 2. różne rzeczy...

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie lip 31, 2011 19:36 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

Zadzwoniła koleżanka, ta od której doswiedziałąm się o Gosi i kociakach...
Znalazła się koleżanka koleżanki koleżanki... dziewczyna z doświadczeniem, która jest w stanie odchować kociaki! Jutro maluchy do niej pojadą!
W czasie, kiedy Gosia będzie jutro w pracy jest chętna do pomocy w karmieniu jeszcze jedna sąsiadka, starsza pani. Więc kociaki są bezpieczne!
Potem będziemy im szukać domu

A Gosia faktycznie siedzi w piwnicy i próbuje złapać kotkę!

ewick

Post » Nie lip 31, 2011 19:37 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

Z tego co wiem to te kociaki sa w tej samej piwnicy gdzie byly i sa karmione.Przeciez autorka mowila ze tam chodzi je karmic a nie ze trzyma w domu.Wiec nie zabrala ich matce, ona uciekla, ale pewnie wroci (mam nadzieje..)Kurcze powinnismy chyba sie cieszyc ze ktos w ogole sie troszczy i chce pomoc zamiast mowic zeto gupie kociska i w ogole niech maluchy gina gdzies w szczelinach a co mnie to! A tutaj zawsze ktos kogos krytykuje ze przeciez mogl zrobic lepiej! :roll:

gumis

Od: Wto lip 19, 2011 19:36

Post » Nie lip 31, 2011 19:57 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

no to chyba po prostu trzeba poczekać, może jak by je zostawić same na dłużej to po nie przyjdzie bo przecież ich nie porzuciła tylko nie wraca bo ciągle ktoś się przy ich kręci...
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie lip 31, 2011 21:32 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

I co, są już jakieś wieści :conf:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie lip 31, 2011 22:22 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

wróciłam.
mama kotka nie złapana , mimo 4 klatek-łapek rozstawionych w piwnicy, kociaków na wabia i pachnącego jedzenia

jedna z klatek-łapek została w piwnicy na noc, choć już teraz naprawdę tracę wiarę w powodzenie...

maluchy nakarmione i po wizycie u weta - jedno się nie załatwia(kupa),dostało parafinę

reszta robi cudne musztardy:)

idę spać, bo za 2 h pobudka na karmienie

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Nie lip 31, 2011 22:29 Re: MATKA ZASTĘPCZA PILNIE POTRZEBNA WARSZAWA - KOCIAKI UMRĄ!!!

:ryk: Dobrze, że są musztardy :ryk: Kolorowych snów.

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

[poprzednia][następna]