Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Od samego początku mi źle wyglądała:
słabe, skrócone i b. szybkie oddychanie,
bardzo chuda,
cienkie, chude łapusie tylne.
jestem umówiona na tel. na 8 rano w poniedziałek z anestezjologiem, ma zobaczyć kiedy mógłby ją z chirurgiem zoperować. Z terminem jest ciężko, bo to okres urlopowy i dużo lekarzy jest właśnie na urlopie. Nie wiem jak to w ogóle będzie, bo kotka mało waży i tutaj najważniejsze, aby utrzymać ją przy życiu podczas długiej operacji.
Avian pisze:Biedna malutka
Dołożę się do operacji, ale w przyszłym tygodniu.
Coś mi się kojarzy, ze niedawno był kociak na miau z takim problemem - zabieg chyba coś koło 1000zł. Już jest po operacji zdrowy, chyba juz nawet do nowego poszedł. Chyba tez z Wrocławia był?
Gosia B pisze:A to już pytanie do niego, ale przypuszczam, że tak, bo to bardzo dobrze wyposażony gabinet. Martka jest w kontakcie z dziewczyną, która koordynuje naszą współpracę z Niedzielksim, więc to na pewno zostanie ustalone
Ja się nie chcę wpychać w bezpośrednią koordynację, bo nie będę z Gliwic umawiała zabiegów we Wro
Gosia B pisze:A to już pytanie do niego, ale przypuszczam, że tak, bo to bardzo dobrze wyposażony gabinet. Martka jest w kontakcie z dziewczyną, która koordynuje naszą współpracę z Niedzielksim, więc to na pewno zostanie ustalone
Ja się nie chcę wpychać w bezpośrednią koordynację, bo nie będę z Gliwic umawiała zabiegów we Wro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości