Syberia kontra Norwegia czyli nowa kota w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 23, 2004 20:31

Uf uf, dopiero w wannie wpadlam na ten pomysl :)
Szybko wyskoczylam i zlikwidowalam przyczyne mojego zazenowania :wink:

Karola

karolaa

Od: Wto sty 27, 2004 20:45

Post » Pon lut 23, 2004 20:41

Karolaa, Bonifacy jest przepiękny :D :D :D A futerko wystrzyżone odrośnie, nie przejmuj sie. Jeszcze Cię zadziwi obfitością swojej okrywy :D :D

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon lut 23, 2004 20:45

Mam taka nadzieje :) A nawet, jezeli nie... to i tak strasznie juz go kochamy.
Naiwna postanowilam dzisiaj mu dac witaminki Gimpeta, bo slyszalam, ze wszystkie koty jedza to jak wsciekle, a ten przemamlal i wyplul :roll:
Jestem w trakcie uczenia Bonifacego wskakiwania na kolanka 8O Mam nadzieje, ze niedlugo zalapie o co chodzi w tym biznesie :)

Karola

karolaa

Post » Pon lut 23, 2004 21:03

W tym biznesie chodzi o ich niewinne mordki. Wszystkie są słodziutkie i przegrzeczne.Zastanów się nad sobą :D
Magda

ObrazekObrazek
Pokemon i Ptyś

magda gabryś

Od: Wto kwi 22, 2003 20:54

Post » Pon lut 23, 2004 21:14

koty takie ssssssslodkie i :1luvu: kochane

Paula

Od: Nie sty 18, 2004 19:56

Post » Pon lut 23, 2004 21:19

magda gabryś pisze:W tym biznesie chodzi o ich niewinne mordki. Wszystkie są słodziutkie i przegrzeczne.Zastanów się nad sobą :D

8O Nie chodzi o to, ze ja zalapie. Koty uwielbiam od zawsze. Chodzi o to, ze Bonifacy zalapie po co warto wskakiwac na kolanka :? Bo nikt mu tego do tej pory nie pokazal. Niestety.

Karola

karolaa

Post » Pon lut 23, 2004 22:09

Łaaaa! Nadchodzi z odsieczą Rycerz Okrągłej Miski Dyzio i dwie sanitariuszki Kicia i Caya!
:mrgreen:
Proszę o dalszą owocną dokumentację z frontu.
Musze przy okazji donieść, że właśnie zastanawiałam się dlaczego nie mogę nic napisać w odpowiedzi a tu jakieś siły wroga odłączyły mi klawiaturę od komputera...
Co do futerka - i tak dużo zostało - prawda? Mniej się nie dało obciąć. Dzis też wywołałam zdjecia obydwóch kiciów ale jeszcze nie mam w komputerze.
Grzegorz - właśnie umawiałysmy się z Karolą na świetowanie na kociej wystawie w Warszawie - myśle, że się przyłączysz? Mam nadzieję, że bedziemy zreszta mogli uczcić pozytywne zakończenie całej historii w większym gronie - wszystkich którzy trzymali kciuki za oba kotki i z którymi się spotkamy.

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pon lut 23, 2004 22:18

Elizo, pewnie, ze duzo zostalo. Naprawde spodziewalam sie sfinksa :)
A tak to wyglada jak taka slodka, mala owieczka troche :D
Oj tak, Grzegorzu zapraszamy. Przy okazji przydasz nam sie jak zrealizujemy nasze plany swietowania. Bedziesz mogl nas holowac w bezpieczne miejsce ;)

Karola

karolaa

Post » Pon lut 23, 2004 22:43

Oberhexe pisze:Jako że u nas rządzi norweska junta, nie mam innego wyjscia, jak tylko trzymac stronę wojsk norweskich :wink: :wink:

W razie czego podeślę moją dywizję, mam niedaleko :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Mogę też zabrać goldenka, jest totalnie zakocony :D :D

Amber

Od: Wto lis 11, 2003 22:17

Post » Pon lut 23, 2004 22:47

My też mamy po naszej stronie goldena i do tego dużego doga :lol:
A od rodziców moge pozyczyć bullteriera choc może nie , ona za kotami nie przepada. Nie wiem w jakim celu robi niekiedy podchody pod moje drzwi...

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pon lut 23, 2004 22:51 re:

Witam na froncie - ze swej strony mogę zaoferowac wsparcie Syberii futrzastą osobą mojej Esterki, chyba, że w grę mieliby wchodzić najemnicy bez rodowodu - w tej sytuacji jeszcze jeden pręgowany zabijaka con cojones byłby do dyspozycji.

Cudne kociska! W kwestii formalnej - tuszę, iż Carramba to dziewczyna? Jeśli tak, to kobiety tak łatwo się nie dogadują między sobą jak my, faceci...
Czesława, Ryszard i mrhyde

Obrazek

mrhyde

Od: Pt gru 12, 2003 23:10

Post » Pon lut 23, 2004 23:33

elisee pisze: :mrgreen:
Proszę o dalszą owocną dokumentację z frontu.

Ja również, mam nadzieję że zmasowane siły armi norweskiej wspieranej przez goldenki nie będą musiały ruszać do ataku :D :D
Za pokój :ok:

Amber

Od: Wto lis 11, 2003 22:17

Post » Pon lut 23, 2004 23:35

No... ładne wieści z frontu :ryk: Korespondent wojenny zna swój fach... :D
Życzę szybkiego zawieszenia broni, nie opowiadając się po żadnej ze stron, bo choć całym sercem kocham norwegi, syberyjczyki też są cudowne, więc niech waleczne kobietki podpiszą pakt o nieagresji i dadzą sobie noski :D

Śliczne kotuszki :D

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Wto lut 24, 2004 0:15

Ja sie dołączam do wsparcia frontu syberyjskiego, moje kocie wprawdzie jeszcze młode, ale juz bojach zaprawione i innych ekstremalnych sytuacjach:)

Honorata

Od: Pt sty 23, 2004 11:13

Post » Wto lut 24, 2004 15:55

Dzisaj jak na razie nie zanotowano żadnych większych działań wojennych (głównie dzięki siłom ONZ :wink: ). Siły norweskie wypoczywały przez większą część dnia w Szafie w Moim Pokoju. Armia syberyjska, wykorzystując zaistniałą sytuacją przeprowadziła kilka wypadów na pozostałe tereny Syberii w celu poznania pozycji wroga. Teraz zmęczona rozłożyła się wygodnie na Kanapie w Dużym Pokoju. Czyżby cisza przed burzą :?:
grzeszny,
AriadnaObrazek, CarrambaObrazek & BudrysObrazek

grzeszny

Od: Nie mar 09, 2003 21:59

[poprzednia][następna]