Pilna sprawa - kot szuka domu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 23, 2004 23:14

Katy, ja mysle, ze Ania Chodakowska, nasza prezes wezmie kotke. I uwazam, ze nalezy kotke jak najszybciej zabierac co by kobiecie sie nie odwidzialo i pojutrze okaze sie ze........ :cry:
Zaraz wysle sms-a do Ani. Ale kotce trzeba i tak szukac domu bo Ania ma kotow hmmm...przyznaje sie do 30 :lol:
I mysle,ze Ani to ona da - aktorka, kocha koty to kazdy chyba wie :wink:
A Ania sobie z nia pgada, moze z niej wyciagnie, ktory to tej Pani wet jest zaprzyjazniony wet :wink:
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Wto lut 24, 2004 0:13

Jakby już wszystko zawiodło, to ja mam dług wdzięczności u ormiańskiej mafii :twisted:

Nie, żeby chcieli się zająć kotką, ale może tą panią chociaż.

Słucham sobie teraz hiphopu i tak mnie to nakręca, że właściwie to sam bym się nią zajął - w końcu jestem mrhyde :lol:

Miałem kiedyś taką sąsiadkę - samotna, z dzieckiem, doktor nauk przyrodniczych, dwa fakultety, dwa psy. Kiedy zaczęła pluć na sąsiadów zamiast odpowiadać dzień dobry, ktos wezwał policję, policja pogotowie, a potem straż, bo pani się zabarykadowała. Okazało się że to najczystsza postać urojeniowej schizofrenii - może i tu mamy do czynienia z podobnym przypadkiem?

Tylko co winna biedna kicia? I jak ten kot-staruszek wytrzymał te 19 lat?
Czesława, Ryszard i mrhyde

Obrazek

mrhyde

Od: Pt gru 12, 2003 23:10

Post » Wto lut 24, 2004 0:47

Hmm, skoro to karmicielka to zapewne z tych mocno spaczonych ogromem cierpienia z jakim pewnie było dane jej sie zmierzyć w czasie jej posłannictwa- pewnie tej pani wydaje się że świat jest tak okrutny że lepiej kocia usmiercic niz narażać go na jakiekolwiek, wyolbrzymione niestety przez nią ryzyko....ech, przykro, żal kociny...:(((( mam nadzieje że da sie jej jeszcze przemówic do rozumu...
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto lut 24, 2004 8:04

Na forum zwierzaki gazety.pl jest ogłoszenie Madzi:

"jeżeli ktos chce oddac kocię to chętnie mu w tym pomoge , przyjmujac go do swojego domku. mieszkam w Warszawie tel 501 017 633"

myślę, że warto zadzwonić i spróbować przekonać ją do tej kotki
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Wto lut 24, 2004 9:55

mrhyde pisze:Jakby już wszystko zawiodło, to ja mam dług wdzięczności u ormiańskiej mafii :twisted:

Nie, żeby chcieli się zająć kotką, ale może tą panią chociaż.

Słucham sobie teraz hiphopu i tak mnie to nakręca, że właściwie to sam bym się nią zajął - w końcu jestem mrhyde :lol:

:D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto lut 24, 2004 10:10

miki pisze:"jeżeli ktos chce oddac kocię to chętnie mu w tym pomoge , przyjmujac go do swojego domku. mieszkam w Warszawie tel 501 017 633"

Do swojego domku :evil: Jasne :evil: Dzwonilam, to ma byc kot nie dla tej dziewczyny tylko malutki kociak na prezent dla kogos :evil: Bo duzy sie nie przyzwyczai do danej przestrzeni mieszkalnej i do czlowieka :evil:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lut 24, 2004 11:14

Mrhyde, strach z Toba zadrzeć :wink:
Katy, a może zainscenizować adopcję podstawiając kogoś z forum. I kot poszedłby do azylu.
Nie wierzę, ze nie da się tego zrobić.

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lut 24, 2004 12:20

przykro mi, miałam nadzieję, że się uda :evil: już jej odpisałam na forum, cikawe czy ktoś dla kogo ma być ten prezent na pewno będzie sobie życzył takiego prezentu aż strach pomyśleć co będzie jak prezent się nie spodoba :?
A Kasia D. ma dobry pomysł, przecież jeśli nawet ktoś przyjedzie do kobiety po kotkę mówiąc, że dla siebie, a niech kobieta nawet sama przywiezie do tej osoby kota, to co? przeciez nie będzie potem sprawdzać a jeśli nawet to dowie się, że kocisko zmieniło adres zameldowania i tyle, ważne by koteczkę uratować
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Wto lut 24, 2004 12:23

Mam to wszystko na uwadze i jestem w kontakcie z kobieta...
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lut 24, 2004 12:45

Moze Iwonę podstawić? Jest spokojna, wzbudza zaufanie, dobrze jej z oczu patrzy...(co nie znaczy, ze innym forumowiczom patrzy źle :roll: )
Iwonka, co Ty na to?

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lut 24, 2004 15:09

Katy, napisalam Ci na priva dom czasowy jest.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

[poprzednia]